Nille sa for siden:
Jeg svarer på dette i egen tråd for å ikke "kuppe" DJ's journal:
Du får IKKE matallergi av lavkarbo ! Jeg har iallefall ikke hørt om det før.
MEN
ER du først allergisk mot mel, melk og sukker hjelper det ikke å slutte med det en stund for så å begynne igjen. Her er det snakk om en varig kostomlegging. Det vil også en lege fortelle deg (been there, done that, wore that t-shirt). Seborreisk eksem er en form for soppvekst - og derfor lurer jeg på om du har blitt sjekket for candida ?? Syns noen av symptomene dine ligner iallefall. Det er gjæren/soppen i ølet du ikke tåler og som gir deg disse plagene. Trist men leitt så vil det nok ikke gå over av seg selv. Du BØR ta kontakt med lege og få sjekket det opp for å være sikker.
Skjønner ikke helt at du får et alvorlig sosialt handicap ved å ikke drikke øl. Finnes det ikke andre ting du kan drikke da ?? Alle skjønner allergi. Når du blir "sjuk" av å drikke øl kan du da ikke bli "utstøtt" av den grunn. (Regner ikke med at du blir det heller, men HVIS du blir det har du merkelige venner !! :snill:) Jeg har aldri drukket øl, men jeg har nå har et veldig sosialt liv - og ikke alkoholfritt heller !! :p
Lise her på forumet spurte meg engang hvorfor i allverden jeg ville utsette kroppen min for ting jeg VET jeg ikke tåler, - er det SÅ viktig liksom ?
Svaret mitt er absolutt NEI. Utsetter du stadig kroppen din for ting den ikke tåler, risikerer du ikke bare at du får plager der og da, men kroppen din må "kjempe" hver gang du gjør det. Og for hver gang vil den tåle mindre og mindre.
Du blir ikke mer allergisk av å kutte ut det du ikke tåler, - og lavkarbo gir ikke matallergi :)
Lykke til videre !