Jeg har ikke brukt kokos i kostholdet før.
Det har bare ikke blitt sånn.
Men nå kunne jeg tenke meg å begynne å bruke det i en del matretter...altså revet kokos fra poser.
Fant bare ut at det var innmari godt å blande litt Cantaloupe melon og kokos i tyrkisk yoghurt :-)
Brukte ikke mye, 15-20 gram kokos, og 30 gram av melonen (kuttet i små biter).
Men dette er noe jeg kunne tenke meg til frokost ofte, ved siden av lavkarboskiva, så om det blir litt kokos flere ganger i uka så tenke jeg kanskje at der ikke var så lurt...
Merkelig egentlig hvordan jeg stadig finner på nye ting etter så lang tid med denne kosten.
Nå ser jeg da for meg ei deilig lavkarboskive, litt yoghurt og en kopp te til frokost fremover ;-)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.