< Tilbake til oversikten

Prøvde ostechips

#1

Bubble sa for siden:

...Og det var nam-nam! Hadde litt salt, litt grillkrydder og oregano på :) Prøvde først med Jarlsberg, men det var ikke noe særlig syns jeg. Ble så skarp bi-smak. Men Norwegia...! Mmm! Hvem har funnet på denne fantastiske oppskriften? :D Og ost inneholder jo ikke karbiser heller! Amazing.


#2

Iset sa for siden:

Det er dødsgodt ja! Best i mikroen. Jeg laget en stor porsjon i går, hadde det til tacogryte. Bedre enn nachochips, vi koste oss skikkelig. Restene ble kveldskos for mannen da jeg var ute på besøk. :D


#3

SunnhetMedSirrup sa for siden:

har dere sett Bacon-SmøreOst i butikken ? den er nyyyyydelig som dipp!

:D


#4

Yonah sa for siden:

Best med norwegia og fettfattig ost gir sprøest chips( fettet kan du få fra tilbehøret;) ).

Aner ikke hvem som fant på oppskrifta, men ostechips har jeg laget i mikro siden vi fikk mikro da jeg var 9år... Trodde alle visste om dette jeg, helt til jeg kom inn hit.


#5

Carisma sa for siden:

Vi fikk også det på omtrent den tida, men jeg fikk ikke lov av bestemora mi og smelte ost i microen for den ble så feit av det :lol: Hun trodde den ble feitere når fettet kom ut. Sannheten var at den ble jo magrere siden man kunne tømme av fettet.... :rolleyes:


#6

sykavsukker sa for siden:

Søkt etter oppskrift men finner ikke. Kan noen fortelle meg hvordan jeg lager ostechips?


#7

Sophie sa for siden:

  • Ta ostehøvelen og høvle av noen osteskiver (vanlig gulost eller hva du har).
  • Legg bakepapir på en tallerken som tåler micro og legg osteskivene adskilt på bakepapiret.
  • Putt dette inn i micro på full effekt i ca 3min
  • Ferdig
    Kan varieres med type oster du bruker, krydre om du vil det og evt servere med salsa/rømme el.l. Smak den naturell først, så kjenner du hvordan du liker utgangspunktet.


#9

Yonah sa for siden:

Nå laget jeg av kavli sin ost, den runde ferdigskiva osten, og det ble perfekt runde osteknekkebrød! Også smakte det kjempegodt uten tilsetting av kr*dder også så enkelt å lage da!


#10

sykavsukker sa for siden:

Genialt å lage når jeg får sug :D


#11

Viclin sa for siden:

Jeg lagde også av Kavli sin ost i går, og de ble kjempegode! Spiste med hjemmelaget rømmedressing og First Price tacosaus som dip.


#12

Iset sa for siden:

Veeeeeeldig viktig med bakepapir under osten. Noen glemmer det ut og da går DEN tallerkenen garantert i søpla, hehe.


#13

Paris sa for siden:

HVa smaker de`? Fikk lyst å smake... savner potetgull jeg nå...

Går det ann å bruke ferdig oppskjært norwegia feks eller synnøve finden? Eller blir de skivene for tykke?


#14

Iset sa for siden:

Blir ikke for tykt nei, prøv deg frem. Smaker som stekt ost, men egentlig mye mer chipsaktig.


#15

sykavsukker sa for siden:

Jeg synes norvegia lettere ble bedre enn vanlig norvegia jeg også


#16

solanolsen sa for siden:

Oj,her har jeg visst gått glipp av noe!


#17

sykavsukker sa for siden:

Men jeg forstår ikke at noen av dere har salt på, for ost inneholder mye salt og kan bli for salt etter min mening. Urtekrydder uten salt og pepper synes jeg var godt. Paprike krydder er sikkert godt, men bruker jo ikke det siden det inneholder karber.


#18

ematia sa for siden:

Enig! Brukte dem til taco i går. Kjempe gode. Bruker dem til alt. Syntes de er gode med litt salt krydder på. D blir som salt potetgull:)


#19

Anitra sa for siden:

Disse er knallgode, har ikke laget dem på en stund, men greit å ha som alternativ potetgull!


#20

Lurer* sa for siden:

Knall! Dette SKAL prøves, har aldri hørt om dette før. Men nå har jeg vann i munnen:)


#21

maika85 sa for siden:

jummie.. gleder meg til å prøve:)


#22

scara sa for siden:

Hei!

Er det noen av dere som får halsbrann av disse ostechipsene?


#23

timich sa for siden:

Funker det i stekeovn også? Har ikke mikro:o



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.