...Og det var nam-nam! Hadde litt salt, litt grillkrydder og oregano på :) Prøvde først med Jarlsberg, men det var ikke noe særlig syns jeg. Ble så skarp bi-smak. Men Norwegia...! Mmm! Hvem har funnet på denne fantastiske oppskriften? :D Og ost inneholder jo ikke karbiser heller! Amazing.
Det er dødsgodt ja! Best i mikroen. Jeg laget en stor porsjon i går, hadde det til tacogryte. Bedre enn nachochips, vi koste oss skikkelig. Restene ble kveldskos for mannen da jeg var ute på besøk. :D
Best med norwegia og fettfattig ost gir sprøest chips( fettet kan du få fra tilbehøret;) ).
Aner ikke hvem som fant på oppskrifta, men ostechips har jeg laget i mikro siden vi fikk mikro da jeg var 9år... Trodde alle visste om dette jeg, helt til jeg kom inn hit.
Vi fikk også det på omtrent den tida, men jeg fikk ikke lov av bestemora mi og smelte ost i microen for den ble så feit av det :lol: Hun trodde den ble feitere når fettet kom ut. Sannheten var at den ble jo magrere siden man kunne tømme av fettet.... :rolleyes:
Ta ostehøvelen og høvle av noen osteskiver (vanlig gulost eller hva du har).
Legg bakepapir på en tallerken som tåler micro og legg osteskivene adskilt på bakepapiret.
Putt dette inn i micro på full effekt i ca 3min
Ferdig
Kan varieres med type oster du bruker, krydre om du vil det og evt servere med salsa/rømme el.l. Smak den naturell først, så kjenner du hvordan du liker utgangspunktet.
Nå laget jeg av kavli sin ost, den runde ferdigskiva osten, og det ble perfekt runde osteknekkebrød! Også smakte det kjempegodt uten tilsetting av kr*dder også så enkelt å lage da!
Men jeg forstår ikke at noen av dere har salt på, for ost inneholder mye salt og kan bli for salt etter min mening. Urtekrydder uten salt og pepper synes jeg var godt. Paprike krydder er sikkert godt, men bruker jo ikke det siden det inneholder karber.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.