
Starry Eyes sa for siden:
Dette ble kjempegode og saftige muffinser som er rik på fett og nesten ikke inneholder karber (ca 6-8 karber alt i alt, og du får en 20-25 muffinser) og de er gode for magen om man opplever litt treghet:).
Også veldig greit når man bare vil ha noe å bite i...
ca 150 g linfrø (legges i bløt noen timer før baking)
5 egg
100 g kokosolje
50 g kokosmel
2-3 ts JBK
2 ts fiberhusk
1 ts ingefær
1 ts nellik
1 ts kardemomme
1 ts kanel
1/2 ts svart pepper
2 ts bakepulver
Søtstoff etter smak
- Skyll av linfrøene (de skal være litt slimete)
- Pisk eggene og bland linfrømassen inn
- Tilsett resten av ingrediensene
- Haes i muffinsformer og stek dem på 175 grader i ca 15-20 min.
De blir VELDIG bløte inni, så de bør avkjøles lenge på rist (gjerne noen dager). Til gjengjeld holder de seg saftige i lang tid.
Enjoy!