< Tilbake til oversikten

Jeg har gått over til Lindberg

#1

Iset sa for siden:

så da er vi to Maz :D

Hvorfor? Jo, hehe, saken er den at hele familien min + svigers går på dette, OG mannen min. Jeg er da den eneste som går på Atkins, og selvfølgelig hadde dette gått fint om jeg var innstilt på det. men jeg ønsker heller å prøve meg på Lindberg så blir det mye lettere, for vi er mye borte hos slektninger og spiser middag, bla hver helg.
Har jo gått ned 11 kg på Atkins nå, så jeg er ikke redd for å "skifte" diett, dette er jo ganske likt utenom alt fettet da, og at man kan spise litt karbo med lav GI.

ps: som deg Maz, så er jeg og tvangsspiser, går til psykolog for dette nå, har hatt det i over 10 år. men der ser ut til at du fikser det bra:) Kurer ala Grete Roede er umulig for meg å gjennomføre.


#2

Maz sa for siden:

Min diett blir vel en slags mellomting mellom Atkins og Lindberg. Forstår det slik at det følger legen min også, men der kan jeg ta feil. Har en fokus på GI og en omtrentlig håndflatemodell så er dette ikke vanskelig.

Etter snart to år med karbokontroll er tvangspising /tvangsslankingen temmelig i dvale hos meg. Sukker (raske karbohydrater) fyrer opp under dette. Nå driter jeg blanke F*** i vekta og går ned helt utrolig. På Grete Roede er jeg FLINKEST men blir også helt gal.

Eneste jeg sliter med nå er nattespising i ny og ne. Mye bedre der også og jeg har ingen problemer med å holde meg unna karbohydrater. Masse sjokolade og fysaker i huset utgjør null problem. Dette er sikkert mere vane en noe annet nå og jeg gjemmer det og benekter det iallefall ikke lenger.

Lykke til med Lindberg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.