< Tilbake til oversikten

Hva når du sprekker?

#1

Paris sa for siden:

Jeg har skikkelig sprukket idag, og spiste nettopp ca 50 g 70 % Bocca sjokolade:(

Hvor lang tid må jeg vente nå før jeg spiser ordentlig mat igjen? Regner med at det er vel ikke lurt å lasse innpå med masse fett og proteiner nå når blodsukkeret mest sannsynlig er kjempehøyt?

Dere er så flinke, syns ikke det er så enkelt dette som jeg trodde:oTrodde jeg hadde kontrollen...


#2

Carisma sa for siden:

Hvis du følger lindberg som det står i filosofi-boksen din er ikke 50g bocca en sprekk. Lindberg tillater 70% sjokolade i begrensede mengder. :ja:
Mørk sjokolade påvirker ikke blodsukkeret like mye som vanlig sjokolade, så det er nok langt fra skyhøyt.


#3

Celine sa for siden:

Ja som Carisma sier så er litt 70% sjokkis lov på Lindberg. Så dette går nok helt fint :)
Godt å kose seg litt innimellom :)


#4

Photobscura sa for siden:

Jeg tror uansett ikke du får så høy blodsukkerstigning av en Boccasjokolade, ettersom den inneholder mer fett en sukker (om jeg ikke husker feil). Fett demper blodsukkerstigningen. (Enn ikke en oppfordring til å stappe innpå sjokolade, altså! :p, å blande sukker og fett er ikke bra i lengden, men man kan avverge høye blodsukkertopper med fett om uhellet er ute.)


#5

Paris sa for siden:

Oj;) Er det sant:)

Tusen takk for svar!


#6

Photobscura sa for siden:

Ja! Men i lengden vil du legge på deg om du blander sukker og fett i større mengder. Men det er ubehagelig å få høye blodsukkertopper. Jeg tar glukosebelastning hos legen årlig, for å ha kontroll, ettersom jeg er disponert for diabetes, og jeg blir så sykt høy på det sukkervannet jeg må drikke før prøvene, det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å spise rent smør :p


#7

matitt sa for siden:

Oj, kaller du DET en sprekk?? Høhø, da skulle du sett meg på kino i går, spiste en pose Smash!! Angrer bittert, men sjokoladen var go`og filmen var morsom, spist er spist :) Begynte dagen i dag med å lage en svær omelett som varte hele dagen :) Vi får ta disse sprekkene uten panikk-følelse ;)


#8

Paris sa for siden:

:pNybegynner-sprekk:) He he:)
Har dårlig samvittighet bare jeg tenker på feks is jeg:o


#9

Megvel sa for siden:

På lindbergh er utskeielser obligatorisk. For om du går og fantaserer om no mat og ikke engang tar en liten blings så ender man opp med å spise en hel marsipanblokk...på en gang. Så en liten nesten lovlig boccasjokolade er å foretrekke!


#10

rebeal sa for siden:

Huff.. jeg sprakk idag.. igjen.. klarer meg bare en 4-5 dager, og så MÅ jeg bare ha noe! Har spist en is og 9 biter smågodt idag :( WæææÆÆÆ... ),:
Hjeelp helgene er grusomme! Uka går greit, da er jeg opptatt med jobb og dagene går. Men med en sånn sprekk hver helg vil jeg vel heller dø av hjerteinnfarkt og legge på meg hvis jeg spiser katalysemat resten av uka.. /:


#11

Kanutten sa for siden:

Jeg sprekker sjelden for jeg er kommet såpass langt at ubehaget av en ev sprekk kommer bare ved tankene på en sprekk...:p

Var i konfirmasjon i dag. Det var maaaaaange kaker der, og jeg tok en ss av alle kakene bare for å teste. Selv denne spiseskjea klarte jeg ikke spise opp. Men jeg fikk testa alle kakene og kjente når det var nok. :o


#12

rebeal sa for siden:

Det er jo egentlig ganske genialt at man får ubehag av en sprekk da! :P Jeg har sprukket i dag, men føler lite ubehag, kansje litt spenning i hodet og en smule deprimert, men det er vel mest fordi jeg er skuffa over meg selv.. :( Kanske jeg ikke har holdt på lenge nok? Starta 10 mai så... men det er jo utrolig mye godt man kan spise når man er på katolyse! Familien sitter å sikkler og vil spise het samme som meg. hihi Nei full skjerpings no!! :)


#13

Paris sa for siden:

Heldig som har en famile som "sikler":D

Jeg opplever veldig mye motforestillinger fra de som er "de nærmeste" - de syns jeg spiser rart og mange rare kommentarer. Dette gjør at jeg får lyst å spies noe karbo, men samtidig vil jeg ikke gjøre det for å vise dem, liksom... Men det er ikke enkelt syns jeg å være en ekte lavkarbo:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.