Nå er jeg kravstor :) Er det noen som har tips til enkle middagsretter med rimelige råvarer (som jeg gjerne kan lage flere porsjoner av i form av at jeg kan fryse resten), og som er Atkins-induksjons-vennlig?
Biff er for dyrt for en student. Kylling, egg, bacon og skinke begynner jeg å bli temmelig lei av. Syns også at fisk er dyrt. Dyre mel-erstatninger (til å lage f.eks Frokostpannekaker) har jeg heller ikke råd til...
Vær bevisst på hvilke butikker du handler i, enkle ting som kjøttdeig kan koste 2-3 ganger så mye fra en butikk til en annen.
Og bruk fryste varianter framfor de ferske, det er ofte mye rimeligere.
Nakkekoteletter koster 38-39 kr pr kg i de fleste kjedebutikkene, og er genial lavkarbomat.
Frossenfisken fra enghav (hos rema) koster halvparten av findus, og er i de fleste tilfeller bedre.
Thaigryte, som jeg skal ha til middag i dag, er billig :ja:
En pakke kyllingkjøttdeig, en boks kokosmelk og 1 ss currypaste fra glass.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.