Nille sa for siden:
KJØTT OG FJØRFE
Spis magert oksekjøtt, lam, kalkun, kylling og den anbefalte fisken så ofte du vil. Jo mer stress på jobben eller jo mer krevende treningsprogrammet ditt er, desto høyere proteinkvalitet bør du spise. Men pass på porsjonsmengden. Forfedrene våre spiste ikke 450 gram biff, kjøttet var altfor dyrbart og knapt til å nytes. Prøv å ikke spise mer enn 170 gram pr måltid.
Type O kan effektivt fordøye og forbrenne kjøtt, siden de er tilbøyelige til å ha et høyt innhold av magesyre. Dette var et helt nødvendig element for å overleve hos tidlige Type O mennesker. Imidlertid må du være forsiktig og balansere dine kjøttproteiner med de riktige grønnsaker og frukter for å unngå overproduksjon av syredannelse som kan forårsake magesår og irritasjon i magesekkens slimhinner.
Medisinsk: Brissel, bøffel/bison, fårekjøtt, hjerte, innmat, kalvekjøtt, karbonadedeig, kjøttdeig, lam, lever, nyre, okse/storfekjøtt, oksehale, vilt (reinsdyr, elg,hjort).
[color=black][/color]
Nøytral: And, fasan, hare/kanin, kalkun, kylling, rapphøns, vaktel
[color=black][/color]
Unngå: Bacon, svinekjøtt, skinke, gås
Kilde: Blodtypedietten (P. D`Adamo & C. Whitney 1999)