Hei,
Mange bruker cocosa for å øke fettprosenten i kostholdet.
Cocosa extra virginencoconut oil: noen spiser den som den sånn den , noen blander den i for eksempel smoothie og jeg har brukt den i te’n.
Cocosa pure coconut oil: smakløse og brukes av noen til steking.
Cocosa’n på helsekosten er dyr da den er kaldpresset, kan ikke tenke meg at de bruker en så dyr råvare på kinarestaurantene.
Delfiafett, som jo også er kokosfett er også diskutert, forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=816&highlight=delfiafett forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24666&highlight=delfiafett
…mener jeg så ei krukke med kokosolje på Meny i Asia avdelingen, tror det stod Bali et ellr annet på den, men kan ikke huske innholdsfortegnelsen.
Siden helsekosten her i området ikke hadde Cocosa inne når jeg var innom har jeg kjøpt
KTC 100% Pure Coconut Oil, smakløs og rimelig luktløs fant jeg ut, prøvde den "bar" og det anbefalles ikke :lol: stekte kylling i den og fikk fint og sprøtt skinn så den var jeg fornøyd med :)
Den har jeg også, Bali Kitchen. Den er omtrent det samme som cocosa har jeg funnet ut, men i mindre glass. Prismessig er den omtrent lik, men hvis man er usikker på om man kommer til å bruke mye er det jo rimeligere å kjøpe mindre kvanta :)
Men den er ikke kaldpresset. Så den blir nok omtrent som delfiafett.
Ønsker meg et sted å lese om dette jeg, er derfor jeg spør om dokumentasjon... Står ikke noe spesielt på glasset om at det er varmebehandlet, og når jeg søker på nett finner jeg bare at det er 100% pure...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.