mofe sa for siden:
Tenkte å lage en slik en jeg :) Jeg spiser sjelden spinat, men tenkt å endre på det, rett og slett fordi det er godt!
mofe sa for siden:
Tenkte å lage en slik en jeg :) Jeg spiser sjelden spinat, men tenkt å endre på det, rett og slett fordi det er godt!
mofe sa for siden:
70 gram seterrømme
20 gram finhakket spinat
20 gram finhakket løk
5 gram (en spiseskje) rapsolje
litt salt
litt pepper
Blandes sammen. Jeg hakket opp spinaten og løken fordi jeg ikke har stavmixeren tilgjengelig, og syns det var godt - fint å ha litt å tygge på også.
Jeg spiste denne til stekt kyllingfilet, (pluss litt fersk paprika) - kjempegodt!
Cecilia sa for siden:
Ingen stor spinat spiser jeg heller, men sunn skal vi jo være:)
Dette laget jeg til middag igår, og må skryte selv og si at det var digg:p
-Karbonadedeig
-Spinat
-Champingjong
-Paprika
-Vårløk
-Cherrytomater
-Basilikum- og oreganokrydder+salt og pepper
-Litt tomat pure`
...med andre ord det du har å hive oppi..
Men viktigst er det med naturell youghurt på toppen!
Daizy sa for siden:
Jeg har aldri brukt spinat... Bruker dere fersk/frossen spinat?
Cecilia sa for siden:
Jeg bruker frossen nå den skal stekes, blir "slapp" likevel da..
Tingeling sa for siden:
Kanskje vi kan ta opp igjen denne tråden litt? Jeg kjøpte nemli frossen spinat på butikken i dag - og det har jeg aldri gjort før :) trukke jeg har spist spinat på mangemange år!! På pakka sto det at man kunne smørdampe i smør eller fløte.. Så jeg tok en god kladd smør og en dæsj fløte og fem-seks spinat-puter i kjelen til det ble varmt.. Men det smakte bare smør og fløte og ingen spinatsmak what so ever... litt tamt.
[font=Verdana][/font]
Er det noen som har noen spinat tilberedings tips?? Åpen for alt
Anne sa for siden:
Kanskje du hadde litt mye smør og fløte i forhold til spinat, Tingeling.
Jeg bruker også frosne puter og fløte, også har jeg i litt muskat og salt. Skal jeg ha den tykk, så har jeg mindre fløte, skal den brukes som saus feks til fisk så spe den mer ut.:)
Alfie sa for siden:
"Kompott" av fersk spinat og østerssopp - nydelig til godt krydra laks, foreksempel:
En pose østerssopp - riv den i strimler og stek den til den blir passe myk
Vask og rens frisk spinat, fres den raskt ned i smør og hvitløk.
Rør østerssoppen sammen med spinaten og vips....
Marianne sa for siden:
Hvor får du kjøpt poser med østerssopp da, Alfie?
Nille sa for siden:
KREMET SPINAT
Hvis du ikke bruker parmesan kan du godt bruke litt mer fløte og la det surre til fløten tykner litt.
Deilig til fisk og kylling ....
Jeg lagde dette i går av 1-2 ss smør. 1 pose spinat fra gartner, 1 hvitløksfedd og 2 små shalottløker + kremfløte, salt & pepper, muskattnøtt og det var kjempegodt !!
Alfie sa for siden:
Vel... soppen ligger som regel i grønnsaksdisken og posene henger ved siden av... :confused:
Anne sa for siden:
:lol:Marianne sa for siden:
:D :D :D
Du skjønner, jeg har kjøpt poser med tørket Shitake-sopp i "min" Asia-matbutikk, og lurte på om du hadde fått tak i noe lignende med Østerssopp. Puh...nå lo jeg godt! Ler enda jeg!
Mum 4 2 sa for siden:
Kjøpte fersk spinat i grønnsaksdisken på Ica om dagen jeg. På den stod det at den var velegnet i supper og gryteretter eller bruke den som den var i salat.
Jeg har derfor prøvd den i salat, og det er jo godt jo. :) Jeg har prøvd med kun spinat sammen med tomat, agurk, reddiker, paprika samt at jeg har brukt det samme men har hatt i isbergsalat (eller hva det nå heter) i tillegg. Godt begge deler, og jeg som trodde jeg ikke likte spinat. :o Dvs. mine erfaringer med frossen spinat er heller laber. Syntes det smakte gress.:eek:
Lennor sa for siden:
Boy... gjett om jeg skal hjem og prøve i dag :-) Høres kjempegodt ut... :D
Thula sa for siden:
:_oy: Spinat?
usj...:rolleyes:
Har nok en del å lære meg når det kommer til grønnsaksspising ja...!
Mum 4 2 sa for siden:
Det samme tenkte jeg da jeg så denne tråden første gang. Men da jeg så fersk spinat i grønnsaksdisken så tenkte jeg hvorfor ikke. Og så var det jo godt jo.:)
halvsoster sa for siden:
min yndlingssalat for tiden er litt isberg, masse fersk spinat, litt paprika og løk. kjempegodt! spesielt med olje, balsamiko-eddik, pepper og salt over. godt ved siden av alt kjøtt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.