< Tilbake til oversikten

Svinekjøttboller med rømmesaus

#1

Liv sa for siden:

1 pk svinekjøttdeig
masse sitronpepper
oregano
salt
presset hvitløk
ca 1 dl fløte

stek små kjøttboller i stekepanna og legg de over i en bolle etterhvert.
Når alle er stekt, har du noen gode klatter med rømme i panna+ vann.
Skrap opp alle de gode smakene fra bunnen av panna, og når sausen koker legger du i kjøttbollene igjen. La trekke noen minutter, og server med gr.saker/salat :p


#2

Gerd sa for siden:

:sikle:

Denne skal prøves :D

Takk!


#3

tarante sa for siden:

Det står en dl fløte, skal det i kjøttbollene - eller er det til sausen? Ble litt forvirra når det stod rømmesaus, men var listet opp fløte i ingrediensene :)


#4

Gerd sa for siden:

Rømmen tilsettes etter bollene er stekt. Står i oppskrifta det.


#5

Liv sa for siden:

:ja:Yes, fløten skal spes inn i farsen, og rømmen skal det lages saus av!


#6

Emmie sa for siden:

Nammmm! :p Denne må jeg prøve på onsdag - har fersk svinekjøttdeig i kjøleskapet !
Imorgen blir det laks !


#7

Momse sa for siden:

Naaam...:sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.