Dette hadde vi til middag i går, og det smaker helt farlig godt.... ;)
Karri kyllinggryte
3-4 kyllingfileter
½ rød paprika
½ løk
2-3 dl fløte
Peppermix
Chilipulver (liten dæsj)
Karri
Jukseris
Et blomkålhode
Litt løk
En stor klatt smør
Salt
Pepper
Skjær kyllingfileter i biter og stek i smør/olje i panna. Ha i paprika og løk mot slutten av steketiden. Tøm over fløte, og smak til med krydder. La det småkoke en liten stund.
Rasp blomkål på rivjern, og stek i smør i panna sammen med løk i biter og salt og pepper.
Vi spiste med salat til, men er også sikkert godt med stekte grønnsaker.
Ligner litt på Bali kyllinggryte fra Toro, men har mye mer og bedre smak.
Tok en sjekk på den gule karrien i skapet her jeg...:helsesjek
Santa Maria Curry Extra Stark inneholder (hold dere fast)
Gurkemeje, koriander, cayennepepper, bukkehornsfrø, spiskummen, pepper, fennikel og stjerneanis.
Syns det var lite typiske currykrydre der...
Til sammenlikning så inneholder min thailandske green curry paste
Fersk grønn chilli, sitrongress, hvitløk, salt, galangal, sjarlottløk, koriander og spiskummen\karve
:uskyldig:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.