< Tilbake til oversikten

Knutteburger

#1

Kanutten sa for siden:

Denne burgervarianten lager jeg når vi skal ha noe spes mat. Det er unga som kaller det Knutteburger :p.

Jeg tar helt vanlige rå burgere fra Grilstad (de er best), legger en og en mellom to blad bakepapir. Lar dem tine der.

Når de er tint tar jeg fram kjevlet!! :eek: :o

Kjevler burgerne OPPÅ bakepapiret til jeg får en stoor megaflat burger ala løvstek. (Denne er litt mer medgjørlig enn ei løvstek).

Oppå denne burgerlefsa legger jeg fyll etter lyst og behov, og bretter/ruller den sammen etter lyst og behov før jeg steker den.. Den er også kjekk å lage "sandkake" av i silikonsandkakeformer! Fyller ofte eggerøre og sprøstekt bacon oppi sandkaka og steker alt i ovnen.. :sikle:


#2

Gerd sa for siden:

Smart :D


#3

Nannah sa for siden:

Lurt! :)
Men er det ikke mye karber i de ferdige burgerne da?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.