< Tilbake til oversikten

Raske fiskekaker

#1

Abbe sa for siden:

Laga dette til middag i dag og det ble utrolig godt :)

1 boks tunfisk i gele (går sikkert med de andre typene også, men det var det jeg hadde)
2-3ss fløte
2 små egg
1/2 hakket løk
1 fedd hvitløk
en håndfull parmesan
ca 1ts fiberhusk
evt spe litt med vann om det blir for tykt ;)
krydre med det du har lyst på, jeg brukte salt, pepper, muskatt, litt chilli og litt ingefær

Bland alt, la svelle ca 15min.
Røra blir litt løs, så jeg brukte 1ss og 1ts til å forme passe store fiskekaker. Stekes i smør :cool:

Mine ble servert med ostegratinert brokkoli


#2

Kanutten sa for siden:

Skal testes!!

Tunfisk er en velsigna matsak; den kan brukes BÅDE som fisk og som kyllingerstatning!! :p


#3

Abbe sa for siden:

Vel, jeg har visst fått meg en ny favoritt... Fikk 15 passe kaker\leiver av en vanlig boks tunfisk i gele, og en smaksprøve til kokken i tillegg :cool:


#4

Yonah sa for siden:

Dette gjorde jeg til middag i dag. Brukte bare et egg da, og en boks tunfisk fra luxus. Masse god smak og lettvint å lage, og ikke minst mettende. Jeg hadde salat med hvitløksdressing til.


#5

Fofa sa for siden:

denne må jeg prøve..er ikke flink nok til å få i meg fisk..men tunfisk har jeg jo alltid hjemme:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.