< Tilbake til oversikten

Grateng med svinefilet og blåmuggost

#1

Tonemi sa for siden:

Denne oppskriften er beregnet til 4 personer...

500 gr svinefilet
2 ts soyasaus
1 ts paprikapulver
1 boks champignon
smør til steking
75 g soltørkede tomater i strimler
3 dl kjøttbuljong
1 dl fløte
1/2 -1 ts johannesbrødkjernemel
1 ts salt
1/4 ts pepper
ca 100 g blåmuggost ( jeg brukte royalblue)

Skjær fileten i strimler og legg den sammen med soya og paprika. Ha i ildfast form. Stek sopp i smør og blans med tomater og kjøtt
Visp sammen buljong, fløte og JBK(has i etterhvert) i en kjele og kok opp under omrøring. Smak til med krydder.

Hell sausen over kjøttet og sett formen i ovnen ved 225 grader i 20-30min.
Ta ut formen og smuldre osten over gratengen . Sett formen i onvnen igjen i 5-8 min.

Serveres gjerne med en god salat evnt jukseris....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.