< Tilbake til oversikten

Spørsmål ang karber

#1

Elinengelen sa for siden:

Jeg vet det er en øvre grense på 15-20 karber, men er det noen nedre grense på hvor mye karber en skal ha i seg i løpet av dagen?


#2

Gerd sa for siden:

På ketolyse: 15 :)


#3

Elinengelen sa for siden:

men er det noen nedre grense?


#4

Carisma sa for siden:

Som Gerd sa, 15g. Du skal ikke ha under dette. Det beste er å ligge mellom 15 og 20g, noen må øke på enda mer opp til 25g for å få nedgang.


#5

Gerd sa for siden:

Ja 15 er nedre grensa.


#6

Elinengelen sa for siden:

jeg trodde en ikke kunne gå over 15-20 karber, og dess mindre karber dess bedre.....kan dette være grunnen til at jeg går opp i vekt? jeg har spinka og spara på karber.


#7

Gerd sa for siden:

Ja, det kan være det som gjør det. :ja:

Mange opplever at de må nærmere 20 for at kroppen slipper :ja:
Og la mestenparten komme fra grønnsaker som vokser over jorda. Kroppen trenger de vitaminer, mineraler og enzymer for å fungere og forbrenne optimalt :)


#8

Elinengelen sa for siden:

ok. finnes det noe juksemal på hvor mye en spiseskje er osv? ellers blir det jo håpløst å regne ut....


#9

Carisma sa for siden:

Du kan prøve å veie en ss av tingene du lurer på.


#10

Elinengelen sa for siden:

Hva er ØVRE grense for Karber da?


#11

Carisma sa for siden:

Boka sier 15-20g for kvinner. Men jeg vet Torkil har rådet noen (blandt annet meg) til å øke til 25g om man ikke merker særlig nedgang.


#12

Elinengelen sa for siden:

ok. så en skal holde seg på nøyaktig 15- 20 karber om dagen?


#13

Carisma sa for siden:

Det er det optimale :ja:


#14

Gerd sa for siden:

Viss ikke du har boka, Elinengelen, så kan du låne den på bibilioteket :)

Der står det veldig mye tips, råd og forklaringer :ja:


#15

Elinengelen sa for siden:

Joda,men har ikke lest akkurat det tydeligvis. får ta frem boka igjen.


#16

Gerd sa for siden:

Jeg bruker boka som oppslagsverk ennå jeg :ja: Syns jeg alltid lærer og forstår noe nytt :)


#17

Elinengelen sa for siden:

Har egentlig bare fått skumma gjennom deler av den, men får lese grundigere. driver og lager meg liste over skjeer og gram med de tinga jeg bruker jevnlig.:rolleyes:


#18

Gerd sa for siden:

Kjempelurt å gjøre :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.