< Tilbake til oversikten

Eggerøre rullet inn i pålegg

#1

Bixen sa for siden:

Ikke at dette er noe revolusjonerende, men det kan være et tips til nybegynnere ihvertfall. Til kveldsmat har jeg begynt å lage eggerøre av:

1 klatt smør
2 egg
4 ss vann
salt/pepper

Dette ruller jeg inn i skiver med spekeskinke, kokt skinke eller skivet laks.

Kjempegodt, og veldig lettvint! :D


#2

Iset sa for siden:

Kjempelurt! Absolutt et godt tips å få med seg. Dette skal jeg lage til lunsj i morgen, tenker jeg. :D


#3

Bixen sa for siden:

Har nettopp smekket i meg eggerøre av to egg og en liten haug med spekeskinke jeg. :o


#4

Tone-G sa for siden:

Ja, det er godt :sikle:

Jeg sitter å spiser kokte egg som det renner smør av.. Godt det også når man sjesser på noe:ja:


#5

Luna* sa for siden:

Nam nam :sikle:


#6

Sungrazer sa for siden:

hehe - jeg har begynt å gjøre noe lignende. Koker egg, som jeg har ved siden av en "rullings" av skinke, ost og salat som er smurt med meierismør. Serverer også tomat og agurk ved siden av. Funker veldig bra til lunsj eller frokost. :D


#7

lisamo sa for siden:

ja det der er kjempe godt, best med litt rømme eller creme fraiche :)


#8

Vettel sa for siden:

Ruller alt mulig rart når jeg er sulten og vil ha noe kjapt. Ost og skinke, ost og paprika, rulle pålegg i salatblader, cottage cheese, etc. Bare fantasien som setter grenser.

Så her i huset er det lov å spise bare pålegget og ikke brødet. ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.