Jeg har laget marengskake (ikke til meg selv da seff) og skal ikke bruke det før i morgen. Ser at de fleste anbefaler å ha det i luftett boks. Problemet er at jeg ikke har en boks som er så stor (kaka er stor og rund). Kan jeg feks oppbevare det i ovnen eller kan det oppbevares ute med plastfolie rundt? Vil ikke at marengsen skal bli soggy.:mad:
Marengs lar du bare stå i ovnen med døra på gløtt når den er ferdig stekt. Ikke ta den ut eller tull med den, bare la den stå.
Mine pavlovar blir alltif for store... Og IKKE pnt den før like før den skal spises, ellers blir den bløt. Jeg pnter når gjestene har kommet. Skal jeg bort tar jeg med ferdig piska krem og resten av pnten og pnter der jeg skal.
Legg den på et brett av noe slag med aluminiumsfolie og evt kakeserviett;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.