< Tilbake til oversikten

Holde seg på ketolysekuren, uten å kunne lage maten selv

#1

Arteju sa for siden:

Det er utfordringen min snart.

Skal offshore på jobb.

Og da blir utfordringen å kunne holde seg på ketolysekuren, uten å kunne lagematen selv :O

Er hele tiden på forskjellige steder. Så det er umulig å forutse hva jeg får servert.

Protein inntak er intet problem.

Tror det skal være oppnålig å holde seg unna karbohydratene. Ikke lett, men muligens oppnålig.

Men de salatene og grønnsakene de serverer på plattformene er slikt som blir lagret lenge. Og smaker ganske uggent :( Gleder meg ikke.
Blir lange 14 dager.

Og jeg har ingen ide om hvordan jeg skal holde fettinntaket høyt nok.

Er ikke så mye oljer man kan bruke som man vet hva inneholder.
Er nok av gode sauser, men da er karb innholdet ukjent.
Har ikke tilgang på cottage cheese eller creme fraiche.

Noen offshore folk her som har gjennomført dette, og kan dele erfaringer?

Og sist, men ikke minst :

Hva skjer om man spiser for lite fett?
Forbrenningen stopper opp?
Man forbrenner muskler?


#2

Gracella sa for siden:

Forbrenningen stopper ikke opp, kroppen finner alltid noe å ta av, og da er muskelmassen det som det går ut over, dessverre.

Jeg vil anbefale deg å ta med et glass cocosa, da kan du ha det i kaffe eller te.

For stort proteininntak kan føre til at proteinet omdannes til glukose... som jo igjen fører til blodsukkerstigning, insulinutskillelse og fettlagring. Så pass på at du ikke spiser for mye proteiner.

Ellers er det vel mye bra pålegg på offshoreanleggene? Og smør? Lag deg osteskiver med smør på.

Jeg er ofte i en lignende situasjon som deg, jeg er nødt til å spise all mat i messe i opp til en uke av gangen. Jeg spiser sauser og dressinger selv om jeg vet at de inneholder melk og sukker. Det er bare å ikke ta så mye... Går i alle fall ikke ut av ketose.
Noen ganger har jeg med meg en pakke eller to med kremfløte som jeg har i kaffe/te eller bare drikker. Babybeloster og nøtte/mandelposer er også greit å ha med seg.

Lykke til.

(tror det var Tundeh (eller noe slikt) som skrev om "livet på et anlegg", han fikk heller ikke bestemme maten sin selv. Du får lete her inne.)
:)


#3

Arteju sa for siden:

Får ikke ta med ut annet enn nødvendig medisin på plattformene.

Og kun hvis det enten er forseglet, eller ligger i blister pakninger.

Kan være jeg klarer å få med meg noe omegapro vitaminer.
Ettersom de ligger i blister pakninger.

Men kan bare glemme å ta med meg noe som helst av matvarer. :(


#4

Vaffel sa for siden:

Det kan da ikke være mulig at det er så fastlåst? Finnes det ikke muligheter for å søke om disp heller? Evt. med legeerklæring?


#5

Tone-G sa for siden:

Snakk med kokken:ja: Jeg er sikker på at de samarbeider om du spør;)


#6

nøtta sa for siden:

de har vel fet ost, salami o.l??


#7

StoreLilleMeg sa for siden:

Kjøtt. Fisk. Sauser. Grønnsaker. Oster. Dressing. Rømme.....


#8

Mt2t sa for siden:

Hæ? virkelig? Hmmm, ble nysgjerrig på hvilket firma du jobber for.

Som Amariel sier; snakk med kokken(e). H*n/de kan helt sikkert hjelpe deg, iallefall med å finne frem ekstra fett, f.eks smør og fløte.


#9

Kanutta sa for siden:

Det er som Arteju sier, man får ikke ta med seg hva man vil ut! Og det er ikke firmaet man jobber for som som sjekker det, det blir tatt under innsjekkingen på helikopteret før man dra ut.

Gjør som flere tipser om her: Prat med kokken, de aller fleste setter pris på en utfordring i en ellers rutinepreget arbeidsdag. ;)


#10

Arteju sa for siden:

Å komme ut offshore er strengere enn enhver flyplass.
Det eneste man får med ut er medisin, og naturmedisin innepakket i blisterpakninger.
Dette blir registrert og lagt i en forseglet konvolutt, som må opnes av medic offshore.
Kan bare glemme å få med meg noe annet.

Sjekket grundig på riggen jeg var på, før jeg begynte på kuren, hva som var tilgjengelig.

*Står ikke utplassert fløte eller liknende. Kun melk.
*Det finnes ost, men det er vanlig norwegia eller brunost.
*Smøret som står rundt forbi har en tendens til å være plantemargarin :/
*Dressingene som er tilgjengelige er vanlige Thousand island ol med ganske høyt karbo innhold.
*Grønnsaker eller salat er tilgjengelig hele tiden. Desverre ikke av den velsmakende sorten, men slike vakumpakkede greier som skal holde seg lenge. :(
*Kokken hadde fint lite peil på hva som egentlig var i sausen(e).
Somregel så var det vist halvfabrikat som de varmet opp, og kanskje hadde litt ekstra stash oppi for smakens skyld :(
*Er ganske sikker på at man får ikke spesiallagd noe måltid. Ikke uten å kjenne kokken personlig iallefall. Og desverre så er jeg somregel på forskjellige rigger hele tiden :(
En kokk + medhjelpere som skal lage mat til 2-400 personer, med 4 måltider daglig, er en av de travleste personene på hele riggen.
*Tilgang på, og kvalitet på råvarene man får servert(Tenker salater og grønnsaker ol) varierer fra sted til sted.
Synes selv at Statoil Hydro holder høyere stand på maten enn mange av de andre selskapene. Og alle SH rigger jeg har vært på har hatt bedre utvalg.

Så jeg sliter med å tenke meg hva jeg skal spise for å få ett høyt nok fett inntak :(

Vil det være bedre å gå ut av ketose, og heller spise veldig moderat med karbo mat.??
Bare for å unngå å begynne å tære på muskler.


#11

Vaffel sa for siden:

Dette hørtes virkelig vanskelig ut. Hva gjør de som er allergiske mot noen matvarer?

Serveres det egg til frokostene?

Hvor lenge er du offshore, og hvor lenge er du på land? Det kan hende den beste løsningen er å gjøre det beste du kan få til, så lavkarbo som mulig (for at svigningene ikke skal bli for store), og så virkelig følge kuren når du er hjemme? Du må jo ha nok mat og nok energi!


#12

xtra sa for siden:

Her tror jeg det foreligger en misforståelse.
Ketose medfører ikke at du tærer mer på muskler, det er heller omvendt. Når du er i ketose kan kroppen lettere nyttegjøre seg det lagrede fettet og forbrenne det.


#13

Fungirl sa for siden:

Har aldri jobbet offshore før, men har jobbet i bedriften som forsyner en god del av plattformene der ute og når jeg tenker over hva som ble kjøpt inn av forpleiningsleder så kan ikke jeg se at det kan være vanskelig å leve lavkarbo. Kanskje ikke like lett med ketosen alltid, men lavkarbo bør ikke være noe problem og eg tror at hvis du snakker med kokken om hvilke varer som du kan tenke deg så hjelper personen til. Trenger ikke kjøpe creme fraiche i 2 liters spann hvis det kun blir brukt av deg, grossisten på land får tak i de forpakninger du ønsker.

Prøv denne gangen du skal ut å fortelle om hva du trenger og i det hele tatt så ser du om de samarnbeider med deg.
Ønsker deg masse lykke til :heia:


#14

Arteju sa for siden:

xtra :
Her er det snakk om ketose uten nok fett i kosten.
Er visst da kroppen begynner å tære på musklene.

Vaffel :
Har aldri møtt noen matallergiker offshore. Så vet ikke hva de gjør.
Kanskje de ikke jobber offshore :P

Er offshore 14 dager i strekk. Og så vanligvis 3 uker hjemme.

Frokosten er grei. Det kom jeg på når du nevnte egg. De serverer eggerøre og sprøstekt baconhver morgen. ¨Tonnevis. Morgensmat til 200+ :D
Men eggerøren er ikke fetet opp med ekstra smør, rømme ol selvfølgelig.
Hva er fettinholdet i sprøstekt baxcon, ser ut some noe ala first price baconen. Lange og tynne baconskiver.
Finner ikke det via mat på data :/
50% så hadde fett og prot til morgens vært fikset.... :D:D

Fungirl :
Har aldri sett Creme Fraiche offshore..
Hva kan jeg bruke creme fraiche til? Spise tonnevis fra boksen for å holde fettinntaket oppe?
Høres lite godt ut :P
Hvordan bruker du CF? Kunne trengt noen tips for land også jeg :)

Hvilke matvarer mener du jeg kan spørre om å få, som jeg kanøke fettinntaket med?

Kan ikke lage noe på rommet. Ingen kjøkken fasiliteter der.
Og slipper garantert ikke inn på kjøkkenet uten å jobbe i catering.

Tviler også på at de gidder å få spesialleveranser av varer for en enkelt person. Blir nok for dyrt. Og krever for mye arbeid av folk som ikke har tid.

Og hadde jeg fortalt dem der ute om ketolysekuren og 75% fett. Så hadde de ledd av meg. Stor fokus på lite fett i kosten som er fokuset.
Fra ting blir bestillt, til de finnes ute å plattformen tar fort flere uker.

Og neste gang er jeg trolig på ny plattform. Aldri plaget meg før, det å hoppe mye rundt. Men det gjør ikke ting lettere nå :/
Hadde jeg vært fast på en plass, så hadde det vært lettere å snakke med kjøkken personalet. :(


#15

Fungirl sa for siden:

hmmm ikke lett når det virker som du blir motarbeidet.
Men det jeg kanskje ville spurt etter er mandler, det spiser eg til frokost sammen med ketolysetabletten og det holder frem til lunsj. Da spiser eg salat.

Creme fraiche bruker eg i sauser, men ser at det ikke blir lett når de ikke slipper deg inn på kjøkkenet.
Der som jeg har jobbet, har vi mottatt bestillingen på mat for alle 7 plattformene vi leverte til på mandag, onsdag var alt på vei ut i nordsjøen og onsdag kveld/torsdag formiddag var varene på plass. Men nå vet jeg selvsagt ikke hvor du er og hvilket firma du jobber i. Men vi har faktisk sendt ut en container med en 6-pakning med shampoo fordi kiosken var tom for det så er du i samme selskap så skal ikke penger ha noe å si ;)

Men send meg gjerne en PM hvis det er noe eg kan hjelpe med.
Spør om de kan kjøpe inn selskapsdressing istedenfor vanlig thousand island, denne inneholder mye mindre karbs enn thousands island.


#16

Arteju sa for siden:

Jobber overalt der de trenger meg.
Ingen fast plass. Og det har passet meg utmerket, fram til nå.
Nå hadde det vært veeldig greit å vært godvenn med kokken :P

Hjelper meg jo desverre lite om de bestiller noe på den riggen jeg er på neste tur.
Sannsynligvis ny rigg igjen neste tur :-(
I det siste har jeg vært på haugevis av forskjellige ekofisk plattformer.
Får sjelden vite hvilken jeg skal på før jeg er praktisk talt på vei ut :P
Ekofisk er feltet utenfor stavanger. Rundt 300 km eller noe sånn ut i havet.

Har jo tilgang på en god frokost iallefall. med egg og bacon.
Håper den sprøstekte bacontypen er veldig fet :P
Noen som har noen ide hva slags bacon de legger til grunn i mat på data?
Bacon med svor der står med ett fettinhold på nesten 50%..


#17

Vaffel sa for siden:

Spiser du deg riktig god og mett på egg og bacon til frokost... så er nesten halve dagen reddet. :)

Hva slags mat pleier å bli servert til de andre måltidene? Sannsynligvis blir det fett du kommer til å finne litt for lite av. Men det kan jo tenkes at det fungerer greit allikevel? To uker av gangen på moderat-fett lavkarbo, for så å kjøre på når du har fri? Har du prøvd? Forskjellen fra et standard høykarbokosthold er jo fortsatt formidabel.


#18

Arteju sa for siden:

Pleier aldri orke å stå opp for frokosten. Er et skikkelig B menneske, og det å stå opp 06.00 er et slit :P

Men det skal jeg iallefall gjøre noe med. Må ha en god keto frokost :)

De serverer varme måltider 4 ganger om dagen.

Morgensmat 05.30 - 07.30 :
egg,bacon,Trolig laks!!! .mer fett :),pølser,kjøttboller osv

Lunch 11.30-13.30,
Vanligvis 2-3 retter. Ofte en fisk, en kjøtt og en suppe rett.
God tilgang på salat og grønnsaker. Ingen god smak i grønnsakene. Og ingen gratinering. Men får vel tvinge det i meg. :P
Ukjent karbinnhold i sauser og dressinger.

Middag -18.00-20.00
Tilsvarende som for lunch. Bare andre retter.

Nattmat - 23.00-24.00
Litt rester. Aldri spistnattmat. Vet ikke om de serverer egg og bacon da også.
og så en merkelig tradisjon på de fleste reiggene jeg har vært på, med å servere pølse i brød.


#19

Bulldog sa for siden:

Dette kommer ikke til å bli et problem i løpet av 14 dager. Bare pass på å spise nok.


#20

Carisma sa for siden:

Kan man sende pakker til seg selv? I såfall, kan du sende en pose mandler og ett glass cocosa til deg selv før du drar ut? Siden du ikke får det med i helikopteret.
Det er ganske vanlig med gluten eller melkeintoleranse, jeg kan ikke tenke meg de aldri har hatt noen med det i systemet? Eller sukkersyke?
Det er alltid kjipt å be om særbehandling, men man har faktisk rett til å styre over egen kropp... :o


#21

nanban sa for siden:

Hei!
Jeg jobber også offshore- i cateringa faktisk, og jeg skjønner problemet ditt:) Reiser ofte selv også rundt, og tilbudet er veldig forskjellig fra rigg til rigg. Dessuten er det jo et problem allerede på reisen til og fra, må ofte overnatte på hotell, vente lenge på flyplasser etc..
Sånn har jeg løst dette; Spiser STOR frokost! Masse egg og litt bacon, er ikke så glad i det offshore-baconet, så hvis de har noen stekte pølsebiter tar jeg heller det. Alle riggene jeg har vært på har tilbud om meierismør i småpakninger. Rapper med meg ett eller to kokte egg som jeg spiser til ti-kaffen, med smør eller majones til. Enig i at salatbarene ofte ikke er helt "ship-shape", vi har alltid instruks om å bytte bakker / vaske hver dag, men det kommer også an på varelevering og stuert. Noen steder er det jo veldig bra, med fin olivenoljeflaske til og alt! Hvis salaten ikke er ok, er det ihvertfall ofte reker, så jeg kan lage meg lunsj av det, litt oliven osv. matlysten blir jo litt mindre også etterhvert synes jeg. Man holder seg mett lengre. Lunsjen er ofte det vanskeligste, velge mellom pizza og komle... Da tar jeg pizza, og spiser bare toppen. De andre får tro hva de vil. Er det bare innbakt fisk eller kjøtt, så skraper jeg av og prøver å gjøre det beste ut av det.
Rømme har vi nesten aldri nok av offshore, så det kan du nesten bare glemme. Men majones og smør er det alltid. Når det er tacodag, så er det jo bare å ta masse kjøtt og ost og grønnsaker.
Jeg har ofte tatt med meg "mat" / nøtteposer / atkins-sjokolade etc. ut, i uåpnede forpakninger, og aldri fått problemer i heliporten noe sted. Du kan jo prøve, det er ikke værre enn at de tar det fra deg. Men det er mange som har med seg "godis" ut. Kose seg med brie / camenbert og paprika / agurkbiter er også godt. Lage en rull av ost og skinke?
Det blir nok ikke perfekt, men når jeg er på reise og offshore, så tenker jeg heller "omvendt"; Ikke hva jeg må ha, men hva jeg ikke skal ha, holder meg helt unna brød, potet, pasta, sukker osv. Tar litt saus, pølser osv. selv om det kanskje ikke er perfekt, men det er det beste alternativet. Tar "grytemat" og spiser bare kjøttbitene. Mannen min jobber også offshore, og følger samme opplegg, og vi har begge likevel mistet vekt, og ikke minst ikke gått opp i vekt når vi har vært på jobb. De fleste riggene lager jo deilige svære grønnsaksbakker (løk, champignon, paprika, squash, broccoli etc.) til måltidene også, og da er det bare å forsyne seg grovt! Og når det er noe som passer perfekt, så kan du jo ta en ekstra tallerken med deg på lugaren eller i skapet ditt, så har du til neste måltid. Det gjør jeg selv om alle synes jeg er rar:) Ofte kan du spørre oss i cateringa om noe også. (Men under måltidene har vi alltid dårlig tid som du sa.)
Lykke til videre:)


#22

4me sa for siden:

Har man sukkersyke så mister man helsekortet sitt og da kan man ikke reise ut i hele tatt. Man kan ta med seg forseglet ting og tang. Om det er baconrull eller godteri eller hva det må være. Jeg legger alltid oppi ting og tang til mannen min når han drar hver 4 uke. Og det får han alltid med seg. Kiosken selger også endel ting og tang også der kan man jo kjøpe noe man finner.


#23

Carisma sa for siden:

:confused: Hmm, sambo's onkel jobber på plattform med både dia 2 og et par andre ting de holder på å utrede. Ikke i Norge, da men likevel...


#24

4me sa for siden:

Dia 2 trenger ikke insulin. Vet ikke hvordan det fungrer i utlandet. Det er strenge krav å komme seg ut i nordsjøen. Helsekortet må bli oppdatert og godkjent hvert andre år. Veldig greit sånt sett, man blir jo sjekket topp til tå.


#25

SunnhetMedSirrup sa for siden:

middager og sånn bli vell kansje kjøttkaker, fiskeboller, kansje kjøtt og lignende?

vansklig.. for og være ærlig , give it a try. det er nok en del karbo , men du kommer i ketose igjenn når du kommer hjem?:confused:


#26

Arteju sa for siden:

Håper du har rett i det :)

Man får kun sende brevpost. Annet går via containere pga fraktkostnadene på tunge ting med helikopter.

nanban. Godt å høre at noen klarer å gjønnomføre det! :)
holder du deg også i ketose?
eller faller du ut, og går en generell lavkarbo?

Tror ikke lavkarbo blir det største problemet.
Som du også sier. Det finnes ofte grønnsaker.
unntatt på pizza og komle kvelder.

Problemet blir jo fettet.

Noen rigger har makrell i tomat liggende. Håper jeg kan finne noen sånne :)

Skal prøve å få med noen nøtteposer. så får jeg se.
I værste fall lager de vel sak mot meg for forsøk på smugling :P

En kollega ble stoppet i metall detektoren.
Det lå 2 paracet i foliepakning igjen i lommen.
Noen han hadde fått offshore noen dager før han reiste hjem.

De laget sak mot han pga det. Det ble arkivert en rapport om forsøk på smugling av medisiner. Sykt!


#27

Arteju sa for siden:

Vel, Da er jeg på plass.
En riktig skuffende rigg må jeg si.

Var riktignok ute av ketose før jeg kom ut.
Min mor inviterte på hjemmelagede komper/komler rett før jeg skulle ut.
Tenkt som en takk for mye arbeidshjelp i det siste bla.
Laget med god kraft,kjøtt og det hele.
Alltid vært en favoritt middag, helt fra barnsben av.
Og det var jo bare godt ment.
Men har ikke informert om at jeg går på en lavkarbo kur.
Og det fristet, samtidig fristet ikke, om dere skjønner, å spise karbo bomber Deluxe.
Men hun hadde jo brukt sååå mange timer på dette.
Hadde ikke hjerte til å si at : neei, takk for tilbudet, Men jeg slanker meg og går på en kur hvor jeg ikke engang kan smake på komlene jeg vet du har brukt de siste yrten timene på :(

Men kom offshore med friskt mot iallefall. Og prøver å spise lavkarbo for å komme i ketose.
Men skuffende er det å se at de kjører en helsekampanje her nå.
Alle fete dressinger ol er byttet ut med lett eller ekstra low fat utgaver.:( Max 3% fett. Og middager er visstnok laget med fokus på at det skal være magert.
Magreste rett blir tilogmed merket av på menyen.
Og er det magert, så er det sikkert proppet fullt med karber isteden :(

Svært lite grønnsaker til middagene. Med unntak av gulrøtter da..

Så det blir kun uggen isberg salat hver dag ser det ut til :(
Og altforlite fett er jeg redd.

Er det mer gunstig å heller spise litt poteter, ris ol.
Eller skal jeg bare holde meg til salat og kjøtt de neste 12 dager?

Er såååå sulten. Typisk tegn på lavt fettinntak etter hva jeg leser på forumene.
Hadde ikke det problemet før jeg kom ut.
Da hadde jeg totalt mangel på matlyst.

Noen ideer til snack jeg kanskje kan få i kiosken?
2 dager, og jeg sliter allerede med sult og søtsug :(

Heldigvis er det en opptur da.
Egg og bacon å få til morgensmat i det minste.
Jeg lesser innpå haugevis. :D


#28

Gracella sa for siden:

:confused:

Noen av de som får påvist diabetes 2 trenger ikke insulin til å begynne med. Hvis ikke de får kontroll over blodsukkeret sitt vha kostholdet, så må de bruke insulin etter en tid.
Slik har det i alle fall vært med de fleste av de jeg kjenner som fikk påvist diabetes 2 i voksen alder.
Noen måtte begynne med insulin ganske så kjapt - men det er ikke så rart siden kostholdsrådet en fikk av legen sin var noe slikt som: Spis som du er vant med og mål blodsukkeret ditt, du. Medisin har vi nok av, og det skal du få, vær så god...!!!


#29

Bulldog sa for siden:

Det gjør det litt vanskeligere, ja... Hva er alternativene? Serverer de kjøtt og saus hver for seg, eller er det "gryter" som er tilgjengelige? Hvis de serverer hver for seg, så er det bare å gå bananas på kjøttet, og velge riktig tilbehør. Hvis ikke, så hadde jeg gjort det beste ut av det, ved å velge de minst "skadelige" valgene, og holde et øye på mengdene.

Er det treningsmuligheter på disse stedene?

Sult er ikke nødvendigvis en følge av for lavt fettinntak, det er en følge av for lavt næringsinntak. Det går fint an å spise seg mett uten voldsomme mengder fett ;)


#30

Arteju sa for siden:

Er desverre mye blandet kj;tt. Som fiskekaker, kj;ttkaker ol. Som tydelig vis innholder en del karber. Har levd p[ kj;tt og salat i 2 dager, og fortsatt ikke i ketose igjen.

Er gode treningsmuligheter ja. Treningsrom med alle fasiliteter.

Men ettersom jeg springer i hundrevis av trapper hver dag. 12 eller 16 timer til dagen. Pleier jeg ikke bruke treniongsrommene stort.


#31

Veggpryd sa for siden:

Har de meierismør i små pakninger der? Det har vært redningen min når jeg har vært på firmaturer på hotell osv. Da tar jeg meierismør i kaffen og klæsjer meierismør på alt jeg får servert. :)


#32

Arteju sa for siden:

Niks.

Kun brelett ol.


#33

Arteju sa for siden:

Klarer ikke komme meg i ketose igjen.

Lever stort sett på salat, så der er ikke problemet.

Men dressingene har ukjent karbinnhold.
Samme med kjøttet som serveres.
Mye kjøttkaker, fiskekaker, kjøttboller ol.

Hvor mye kan disse tingene inneholde av karbohydrater?


#34

StoreLilleMeg sa for siden:

Det kommer jo an på hvor mye du bruker av det vet du :)
Bruk gjerne tabellene på diett.no for å regne ut.


#35

Carisma sa for siden:

De man finner i butikken inneholder som regel 6-8g pr 100g. Men det hadde ikke overrasket meg om man spedde de enda mer på storkjøkken, for å få kjøttet til å drøye enda lenger... :rolleyes:


#36

Arteju sa for siden:

Jaja.

Da er jeg nok engang garantert ute av ketose.

Spiste lasagne i dag. Eller det jeg trodde var lasagne. Ettersom jeg ville ha i meg proteiner.

Men det viste seg etterhvert at det var bare lignet lasagne.

Var visst laget med potetstappe ol.

grrrrrrrrr!!!!


#37

Lava sa for siden:

Smør i kaffen? :eek: :lol:

Gærne jente! :D


#38

Arteju sa for siden:

Jaja.

Da var denne turen over.

Klarte aldri å komme meg i ketose ifølge stixen.

Spiste lavkarbo. Lite karbohydrater.
Kun det jeg fikk fra sauser og dressinger.

  • 2 godtesprekker.

Ikke lett å si nei når de setter ut svære fat med snacks hver lørdag :P

Gikk ned 1 kg på 14 dager.

Fornøyd med at jeg gikk ned, men synes det var lite.

Så status foreløpig for meg er da ned 5kg på drøyt 1 mnd.
Ikke allverden sammenliknet med mange andre her. Men er da i det minste nedover :)


#39

Viclin sa for siden:

5 kg på 1 måned er kjempebra! :heia:

Til sammenligning har jeg gått ned kun 2,5 kg på 6-7 uker.


#40

Løvetann sa for siden:

Jeg er imponert, både over din standhaftighet og resultatet de 14 dagene. Det er godt gjort både å holde ut og få vektnedgang når en ikke har tilgang på den ideelle maten!

:blomster:


#41

Arteju sa for siden:

Hmm.
Skulle visst lest bruksanvisningen på ketostixene før jeg dro.
Tok et dusin og pakket godt inn i flere lag plastposer.
Men de skal visst ikke utsettes for luft.
Awwww!!!!!
Og så jeg som tok en snopsprekk (2 sprekker:P) pga at jeg jo ikkvar i ketose likevel :O

Og så har jeg trolig vært i ketose hele tiden.

Må lære meg åsynke lavt nok til at jeg kan lese buksanvisningen :P



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.