
Starry Eyes sa for siden:
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?albumid=272&pictureid=1602[/img]
Totalt ca 5,5 kbh!
Oopsierøre:
6 egg (3kbh)
1 boks smøreost (Kavli -0 kbh, Philly- ca 2(?)kbh etc)
2ts bakepulver
1-3 ss fiberhusk.
Kjør alt sammen i kjøkkenmaskin og lar røra hvile ca 15 min
så fiberhusken får tyknet røra.
Imens lager du fyll:
Godt med meierismør i panna - grunnlag for sausen
400g kjøttdeig
evt baconbiter eller annet kjøtt du måtte ha liggende
100 g champignon (0,3 kbh)
OsteSaus lages rett i kjøttet:
25 g tomatpure (ca 1,5 kbh, depends...)
en dæsj fløte og/eller rømme (ca 1/2 kbh)
Kjøttkraft/vann
litt vann og krydder etter hva du liker
revet ost som du lar smelte i sausen - ta det du har, alt er godt:)
Bre Oopsemassen utover en hel langpanne med bakepapir på i ca 10-15 min. La den så avkjøle endel på rist til du klarer å ta av bakepapiret. Del langpannebunnen i to legg den mellom lagene av kjøttsaus.
Og ost på toppen. Stek til osten er gylden. La den gjerne stå litt og 'sette seg' før du hiver innpå :rolleyes:.
Det blir litt mer 'bit' i den enn ostelasagnen, og den virker ikke fullt så mektig. Delish Dish!