< Tilbake til oversikten

Er dette noe vi kan spise?


#2

Jabba sa for siden:

Jeg tror at polyolene skal trekkes ifra så da sitter du igjen med 10,4 gr karber pr 100 gr. Det er litt mye - men går sikkert helt fint en gang i mellom!


#3

Ella-A sa for siden:

Alt som ender med -ol er vel stortsett sukkeralkoholer, så dvs hvis man tåler det fungerer det jo. En del karb i, men om man ikke dunger på går det sikkert bra :)


#4

Photobscura sa for siden:

Tja, i moderat grad, antar jeg. Det er disakkarider i den, og det er vel enten laktose, sukker eller maltsukker. Skulle strengt tatt ha stått netto karber, men jeg er gaaanske sikker på disakkarider kan regnes som sukkerart.


#5

Sepia sa for siden:

Takk for svar!

Føler at øyeblikket av sjokoladepålegg-lyst er over og at jeg heller skal kose meg med Marthas rekesalat på skivene mine! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.