< Tilbake til oversikten

Levitas japanskinspirerte biffkjøtt

#1

Levita sa for siden:

Skjær biffkjøtt i fine, små skiver (5 mm tykkelse)

Bland soyasaus (et par spiseskjeer per 200 gram kjøtt...?), bittelitt finhakket chili, revet ingefær og revet hvitløk til marinade og legg i kjøttet (trenger ikke bade i marinade, bare lag nok til å vende kjøttet godt inn i den). La stå i noen timer. Kjøttet får en svært mørk farge, men det er akkurat som det skal være. Stekes slik du liker det, lett rosa eller gjennomstekt.

Jeg vet soyasaus ikke har minst KH, men her er det kun snakk om å marinere kjøttet i litt marinade, ikke spise store mengder av sausen, så for meg går dette fint. Jeg lager det gjerne som en del av et større måltid med småretter, da smaken er ganske intens :-)


#2

Fantorangen sa for siden:

Mmmmm....
Dette hørtes svært fristende ut.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.