< Tilbake til oversikten

Hva gjør dere med salt?

#1

Krøllerellerei sa for siden:

Salter dere grønnsaker, sauser osv? Ser for meg at litt av maten jeg skal spise i tiden framover kommer til å være fantastisk for meg, det er jo mat (!), men for sambo, som ikke skal legge om kosten (som han vet om).


#2

Yonah sa for siden:

Såklart jeg salter maten der det trengs;)


#3

Photobscura sa for siden:

Med mineral-/hav-/urtesalt! Nam!


#4

trillian78 sa for siden:

Jeg blir liksom litt overfølsom for salt når jeg er på lavkarbo av en eller annen grunn. Slutter nesten å salte maten. Er stort sett nok i for eksempel smøret som jeg steker maten i.


#5

Iset sa for siden:

Jeg elsker salt og bruker nok litt for mye. Men jeg bruker kun havsalt da. Vanlig salt klarer jeg ikke, det smaker grusomt.


#6

Gracella sa for siden:

Enhver krydrer sin egen mat - det synes jeg er greiest (med unntak av det urtekrydderet som "skal" være i retten)-
Jeg synes at folk generelt bruker altfor mye salt i maten...



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.