Nannah sa for siden:
5-6 egg
en skvett fløte
Fyll 1:
1/2 hakket tomat uten kjærner
2 ringer paprika(hakket)
2 vårløk(hakket)
2 middels champinjonger(hakket)
2-3 skiver squash(hakket)
3-4 skiver kokt skinke lr salami
liten bit hakket løk
1 hitløksfedd
Fyll 2:
2 stk lavkarbopølser
1-2 vårløk
3 skiver squash
100g fetaost
litt soltøket tomat
salt,pepper, paprikapulver, litt cajennepepper.
revet ost
Fres grønnsaker og skinke/pølser i smør i en ganske stor stekepanne.
Visp sammen, egg, fløte og litt salt og slå det over grønnsakene i pannen.
Sett plata på middels varme og sett på lokk.
Følg med så bunnen ikke svir seg. Pirk noen hull i omeletten så varmen kan slippe igjenom til overfalten. Når den er nesten helt stiv. Strø over revet ost og sett på lokket igjen en liten stund, eller sett panna under grillen i stekovnen en liten stund om du vill ha gylden ost.
Spis m grønnsalat og en god dressing:)