Jeg skulle lage nepelasagnen min idag, som mannen min er så glad i. Men så hadde vi salsa og tacokrydder igjen fra tacoen i går, og jeg følte for å "spice" den opp litt.
Stek kjøttdeigen med tacokrydder.
Ha den i en gryte sammen med det andre (unntatt nepene) og la det småkoke i 10 minutter. Ha i masse hvitløkskrydder (eller fersk) og annet krydder og rør godt sammen.
Ha det i en ildfast form, legg det lagvis med neper i taksteinsform. Ha på masse revet ost og stek.
Nå har jeg ikke smakt den enda, for mannen kommer ikke hjem før 4, og jeg skal snart sette den i ovnen. Blir spennende dette her. :)
Nepelasagnen er kjempegod!! Har lagt ut oppskrift her tidligere på den. Nepene smaker faktisk omtrent som lasagneplater når de ligger inni lasagnen. Kjenner ikke SÅ stor forskjell. Mannen (verdens mest kresne person) elsker denne. :)
Dom avgitt: NYDELIG!!!! Mannen slukte det. Kjempesnadder. Men husk å skjære nepene med OSTEHØVEL så de blir tynne nok. Tykke neper er ikke noe godt nemlig. Syns JEG da.
Oj har ikke sett denne før nå. Jeg kjøpte neper på OBS for en måned siden. De hadde masse. :) Men vet ikke om de har det nå lenger....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.