Hurtig spørsmål sånn rett før middagstider hos oss som går på Tokyo-tid... ;)
Butterdeig er ikke akkurat ideelt for oss Atkinsere...
Noen som vet om noe som helst alternativ???
Skulle så gjerne bakt inn litt, men har jo ingen mulighet nå... Er i vedvarende vekttap-fasen dorresten...
Hei!
Skal du bruke butterdeigen som en "pai"? I såfall kan man muligens lage det av fiiiin-malte mandler? Har ingen aning om resultatet, bare en ide jeg fikk. Mulig jeg prøver den ut selv.
Nja... Tenkte å lage lammekjøtt i tynne skiver med spinat oppå (pluss noe ostesaus), rulle sammen til rullekake også ha en butterdeig-erstatning utenpå....
Så må vel finne på noe annet. Mandler blir for porøst...
Dere gutta er da så avanserte i matveien. Jeg blir helt imponert. 'Gutten min' kan lage fiskboller i karrisaus med rårevne gulerøtter han - og det er det liksom. Ja, det er godt det altså!
Ga opp butterdeig, og pakket kjøtt (kokt 1 time), spinat og sopp blanding, og ostekremen til Iset inn i store spinatblader og stekte i ovnen!
Funket kjempefint faktisk, og ble faktisk godt, selv om bekymringene var store...
Du verden - du imponerer, Ingo!
Fortell om flere fremtidige, artige måter å tilberede mat på - er du snill*S
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.