
LenaBeatrice sa for siden:
I dag måtte jeg lage meg noe til middag i full fart.
Jeg og Morten skulle ut en tur, og så hadde jeg glemt å spise igjen.
Jeg tittet ned i fryseren og dro opp reker.
I kjøleskapet fant en boks hermetiske tomater og litt løk.
Jeg tok en god porsjon reker og la i wokpanna sammen med 100 gram hermetiske tomater og 50 gram hakket løk, samt litt smør.
Over dette kvernet jeg litt Seafood anf fish krydder.
Jeg lot det hele koke i noen minutter og voila, jeg fikk en deilig rekesuppe!
Suppe ble det fordi rekene gir fra seg veldig mye vann/kraft da de varmes.
Jeg hadde i en god slump rapsolje til slutt.
Dette smakte rett og slett utrolig godt, og det er veldlig enkelt å lage, krever ikke mange minuttene heller.
Kan fint spiser som varm lunsj, eller som middag.
Karbo i min middag ble 8,85.
Dette er litt mye og kommer av at de hermetiske tomatene inneholder 6 gram karbo/100 gram.
Dette kan bli mindre hvis man tar seg tid til å hakke opp vanlig tomat, som inneholder 2,5 gram karbo/100 gram. Jeg har ikke prøvd vanlig tomat altså, men det må jo gå like bra det? Skal teste i morra, for dette ga virkelig mersmak!