Jeg har bakt lavkarbobrød idag; Karin sitt. Og spist tilsammen 5 skiver av dette idag, dynka i Jarlsberg-og Greddost, kalkunpålegg og litt smør + agurk. To til frokost og tre til kvelds, i tillegg har jeg spist 1/2 kylling + salat til middag.
Og nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet! Argh.. Føles som at jeg har spist BRØD, hehe. Bare fordi det ble uvanlig vellykket lavkarbobrød, føltes det som vanlig brød og det var så uvant...
Kan man "skeie ut" med lavkarbobrød? Er ikke så ille det vel?!
Du teller det med i karboregnskapet ditt.Jeg spiser lavkarbobrød hver dag, det er en naturlig del av kostholdet mitt som jeg koser meg med sammen med all den andre gode lavkarbomaten!!
Føler meg litt bedre nå, etter å ha veid meg i dag morges:) Alt under kontroll, foreløpig, hehe. Når jeg beregner det med i karboregnskapet, spiste jeg jo minimalt med andre karber igår, så 5 små skiver med lavkarbobrød kan jo ikke gjøre mye skade. Takk for svar! ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.