Nannah sa for siden:
2 pers.
2 kyllingbryst
1 ikke så stor romano el annen salat
100g kokte brekkbønner
liten bit finstrimlet grønn paprika
1/2 liten rødløk
en neve valnøttkjærner
masse revet parmesan
noen grønne oliven og noen coctailtomater til pynt.
...............................
3ss hellmanmajo
3ss fløte
3ss vann
1 ss dijonsenepp
1knust hvitløkbåt
litt sitronsaft(smak til)
kansje litt sukrin.
Rør sammen dressingen. Ha i litt vann om den blir for tykk.
Kok bønnene såvidt møre. Stek kyllingbrystene, salte og peppre.
vask og riv salaten i to porsjonstalerkener. Finsnitt løken og paprikaen.
Ha over bønnene som nå er "lune" ikke glodheite.
Strø over valnøtter og parmesan.
Skjær det lune kyllingbrystet i skiver og legg det som om d forsatt var helt
oppå salaten. Bruk en skje og ringle over dressingen. Pynt m tomater og oliven. Iskald blåfarris m lime smaker godt til:)