#1
Hillelille sa for siden:
Jeg lurer litt på hva som skjer med fettet/smøret man bruker når man steker mat.
Jeg har vært borti at det meste av det fordamper vekk under stekingen, men gjør det egentlig det? Blander det seg kanskje i maten?
Hillelille sa for siden:
Jeg lurer litt på hva som skjer med fettet/smøret man bruker når man steker mat.
Jeg har vært borti at det meste av det fordamper vekk under stekingen, men gjør det egentlig det? Blander det seg kanskje i maten?
Photobscura sa for siden:
Både grønnsaker og kjøtt absorberer mye smør, men det er nok bare ren væske som fordamper.
Tone-G sa for siden:
Hadde det vært ren væske som fordampet, ville nok vifta mi sett finere ut nå:lol:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.