Bathory sa for siden:
Denne oppskirften fikk jeg av en kamerat og er kjempe god!!
Du trenger:
600 Gr kylling filet ( jeg synes det er bedre å bruke en hel ferdig stekt kylling og ta av skinnet og dele den opp i biter, for billigst mulig selger de solvinge ferdig stekt kylling til 34 kr på rema 1000:)..du kan ogå bruke 2 pk 400 g kylling kjøttdeig)
bacon
purreløk
1 boks creme fraische
revet ost( så mye som ønskelig)
pepper
hvitløk pulver krydder
Slik gjør du:
Om du bruker kylling filet eller kylling kjøttdeig, stek dette litt før du har det i en ildfast form. Stek bacon sprøtt og ha over kyllingen i den ildfaste formen. Strø godt med purre over kyllingen og baconet, ha i hvitløk pulver og pepper.
Bland creme fraiche og osten,legg det som et lokk over kyllingen ,purren og baconet.
Stek i ovenen på 200 - 225 grader i 20 - 30 min.
Du kan gjerne ha brokkoli oppi, eller blomkål. Om du vil kan du servere med ris.
TIPS: er nesten bedre kald/lunken enn rett fra ovnen!
Velbekomme.