< Tilbake til oversikten

Erlends spesialgryte

#1

Bathory sa for siden:

Denne oppskirften fikk jeg av en kamerat og er kjempe god!!

Du trenger:
600 Gr kylling filet ( jeg synes det er bedre å bruke en hel ferdig stekt kylling og ta av skinnet og dele den opp i biter, for billigst mulig selger de solvinge ferdig stekt kylling til 34 kr på rema 1000:)..du kan ogå bruke 2 pk 400 g kylling kjøttdeig)
bacon
purreløk
1 boks creme fraische
revet ost( så mye som ønskelig)
pepper
hvitløk pulver krydder

Slik gjør du:
Om du bruker kylling filet eller kylling kjøttdeig, stek dette litt før du har det i en ildfast form. Stek bacon sprøtt og ha over kyllingen i den ildfaste formen. Strø godt med purre over kyllingen og baconet, ha i hvitløk pulver og pepper.

Bland creme fraiche og osten,legg det som et lokk over kyllingen ,purren og baconet.

Stek i ovenen på 200 - 225 grader i 20 - 30 min.

Du kan gjerne ha brokkoli oppi, eller blomkål. Om du vil kan du servere med ris.

TIPS: er nesten bedre kald/lunken enn rett fra ovnen!
Velbekomme.


#2

Bønna200 sa for siden:

Siden jeg har lyst til å prøve noe nytt gikk jeg inn på en tilfeldig side i oppskriftdelen og fant denne.
Derfor blir det dettemeg kyllingkjøttdeig til middag i morgen. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.