< Tilbake til oversikten

Svinesnitzel alla Nannah m grønnsaksaus

#1

Nannah sa for siden:

4 tynne skiver svin ytrefilet
1 egg
1/2 pose bacongull
smør
salt og pepper
1 pose asiatisk wokblanding
1dl fløte
sitronpepper, salt evnt litt sukrin.

Pisk sammen egget. Mal bacongull i foodprosessor til smuler.
Bank snitzlene lett. Sett på ovnen 175g varmluft.
Pensle snitslene m egg og vend dem i baconsmulene.
Legg dem på bakeplate m bakepapir ...drypp smeltet smør over og
salte og peppre. Stek i ca 25 min.

Fres grønnsakene i smør...blr d mye vann så hell det ut.
Ha i 1 dl fløte. Sitronpepper etter smak, salt og litt sukrin
Småputre til fløten tykkner.(sausen blir best m bittelitt søtsmak)

Server m sitronbåt og evnt kapers.


#2

Karin sa for siden:

DET så ut som om det kunne funke ja! Jeg har reist mye i sør-Tyskland og Østrerrike, og i Sveits har jeg også vært, og jeg vet hvordan de elsker å panere ting med mye egg og smuler. Og hvis det er gjort rett, blir kjøttet veldig saftig. Jeg er veldig glad for at jeg nå har skjønt hvordan man lager en ordentlig wienerschnitzel på lavkarbo! Det er absolutt ingen tvil om at dette kommer til å bli laget. Tusen takk! :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.