Hittil har jeg bare brandet olje og sitron, og nå er det snart sånn at jeg spyr bare jeg ser en salat :( Lette i kokeboken min, men der stod det bare sitron, olje, salt, pepper og krydderurter. Men hvilke krydderurter??? Og skal de finhakkes? Skal dressingen stå og trekke litt, eller brukes den med den gang?
Hva med slike ferdige pulverdressinger (de små gulgrønne papirposene som kommer i bl.a fransk, italiensk og gresk type) som blandes ut i rapsolje og vann? Koster vel rundt 20 kr for tre stk, og de er veldig gode. :)
Fikk prøvd den i dag (glemte stevia da...), lurte et øyeblikk på om du tullet når jeg stod og hakket opp chili - men den ble veldig god!
Tusen takk :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.