< Tilbake til oversikten

Alternativ til pasta?

#1

Trolla sa for siden:

Begynner å bli lei broccoli og blomkål.


#2

Ivory sa for siden:

Hva med squash i forskjellige varianter? f.eks. "potetsalat" laget på squash, squashstuing, squash-tagliatelle? Eller frisk salat med mye godt oppi? Bruker også en del eggerøre til stekt kjøtt her, sammen med stekte grønnsaker eller salat. Kjempegodt! :) Du får titte litt rundt på oppskriftene her inne på forumet - finnes veldig mye godt ;)


#3

StineK sa for siden:

Kålrabi-skiver fungerer som lasagneplater.

Et annet alternativ er å kjøpe lavkarbo-pasta - jeg får det fra Netrition i USA. Er ikke så kjempe-lavkarbo, men en porsjon spaghetti med kjøttsaus blir på ca 15 karber alt i alt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.