
Krøllerellerei sa for siden:
Jeg må få til hus noe søtt, enkelte av rettene jeg lager mangler sukker!
Hva anbefales?
Krøllerellerei sa for siden:
Jeg må få til hus noe søtt, enkelte av rettene jeg lager mangler sukker!
Hva anbefales?
Nutta sa for siden:
Jg har lest her inne at mange bruker splenda...
Iselilja sa for siden:
Jeg synes Sukrin er best. Det har ingen bismak, og det inneholder null karbohydrater.
Splenda gir en syntetisk og bitter ettersmak. (Også er det visst ganske miljøskadelig)
Iset sa for siden:
Sukrin! Ikke Splenda.
Krøllerellerei sa for siden:
Ok, høres greitt ut. Ett spørsmål til, hvor kjøper man Sukrin? Jeg har visst aldri hørt om det før.
Jabba sa for siden:
Sukrin kan kjøpes i helsekostbutikker eller på nettet...
Krøllerellerei sa for siden:
Tusen tusen takk!
Da blir det søte saker, også i dette huset!
Momse sa for siden:
Er det ok å bruke sukrin o.l. når en er gravid...? :confused:
SunnhetMedSirrup sa for siden:
sukrin har jeg brukt en lang tid nå , på pannekaker, te m.m..
men i det siste har jeg hatt 1 natreen tablett i teen min, er det egentlig ok ?:S
SunnhetMedSirrup sa for siden:
men JEG syntes FOR mye sukrin på pannekaka smaker kaldt:p:confused::eek:
annama sa for siden:
Ja, jeg lurer også på om sukketter (natreen) i tekoppen er greit?
Bruker 2 stk i hver tekopp...og det blir fort vekk 3-4 kopper per dag...:rolleyes:
4me sa for siden:
forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=165600&postcount=2
Har har Nille skrev om det. :)
Bæret sa for siden:
www.funksjonellmat.no/sukrin-om.php
:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.