< Tilbake til oversikten

Hvilket søtningsstoff skal jeg bruke?

#1

Krøllerellerei sa for siden:

Jeg må få til hus noe søtt, enkelte av rettene jeg lager mangler sukker!

Hva anbefales?


#2

Nutta sa for siden:

Jg har lest her inne at mange bruker splenda...


#3

Iselilja sa for siden:

Jeg synes Sukrin er best. Det har ingen bismak, og det inneholder null karbohydrater.

Splenda gir en syntetisk og bitter ettersmak. (Også er det visst ganske miljøskadelig)


#4

Iset sa for siden:

Sukrin! Ikke Splenda.


#5

Krøllerellerei sa for siden:

Ok, høres greitt ut. Ett spørsmål til, hvor kjøper man Sukrin? Jeg har visst aldri hørt om det før.


#6

Jabba sa for siden:

Sukrin kan kjøpes i helsekostbutikker eller på nettet...


#7

Krøllerellerei sa for siden:

Tusen tusen takk!
Da blir det søte saker, også i dette huset!


#8

Momse sa for siden:

Er det ok å bruke sukrin o.l. når en er gravid...? :confused:


#9

SunnhetMedSirrup sa for siden:

sukrin har jeg brukt en lang tid nå , på pannekaker, te m.m..

men i det siste har jeg hatt 1 natreen tablett i teen min, er det egentlig ok ?:S


#10

SunnhetMedSirrup sa for siden:

men JEG syntes FOR mye sukrin på pannekaka smaker kaldt:p:confused::eek:


#11

annama sa for siden:

Ja, jeg lurer også på om sukketter (natreen) i tekoppen er greit?
Bruker 2 stk i hver tekopp...og det blir fort vekk 3-4 kopper per dag...:rolleyes:




Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.