< Tilbake til oversikten

Soyamel/Soyaprotein

#1

bærrgen sa for siden:

Er soyamel og soyaprotein det samme? Får jeg kjøpt dette på helsekost eller en dagligvare med godt utvalg?


#2

Viclin sa for siden:

Også må jeg slenge på et spørsmål: Kan jeg bruke Ketolyse bakemix i stedet for soyamel? Evt annen mengde?


#3

luringen sa for siden:

nei dt er ikek det samme..anbefaler soyaprotein.Mindre smak, mindre karber. Kjøp med nøytral smak på helsekost.


#4

luringen sa for siden:

du kan nok bruke bakemiks i de fleste oppskrifter.


#5

Viclin sa for siden:

Kjempefint! Takk!


#6

bærrgen sa for siden:

Men kan soyamel og soyaprotein brukes om enannen? Kan den ene erstatte den andre?


#7

aslaug sa for siden:

Hei!
Har prøvd meg i egen tråd, men prøver her også:D
[color=#0000ff][/color]
Glutenmel, soyaprotein, sojamel(som jeg fikk på helsekost når jeg ba om glutenmel),proteinpulver er begreper som stadig går igjen.
Det jeg lurer på er Egenskaper,forskjell og likheter, hva kan erstatte hva og hva er best å bruke til bakst?
Takk på forhånd!!:D

Unnskyld hvis jeg har brutt meg inn i noen andres tråd:o:o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.