< Tilbake til oversikten

sydlandsk inspirert gryte

#1

dingpot sa for siden:

Ettersom jeg er så veldig glad i kombinasjonen fetaost og spinat, så bestemte jeg meg for å blande det med kjøttdeig, noe som ble SVÆRT så vellykket! Bruker en del urter i tillegg

150 g kjøttdeig
100 spinat
100 g fetaost
persille, oregano, basilikum, rosmarin, timian (jeg bruker tørket hvis jeg ikke har friske)

Har noen noen andre ideer til fetaost og spinat?? :hungry:



#3

mofe sa for siden:

dingpot, bruker du spinat i frosne blokker? Jeg har bare sett det i butikken, jeg.. de finnes kanskje som urter også? Altså sånne som står i jord.


#4

smosje sa for siden:

Tror spinatplanten er litt for stor til det...??? :confused:

Her i NL bruker de MASSE spinat! Og det er ALLTID fersk spinat i butikken, hele tiden. Jippi!!!! Og det er grisebillig. Så mye spinat jeg vil ha, kommer aldri over 20 cent! (sånn litt under 2 kroner da eller?) Noen som vil flytte hit kanskje? ;)


#5

dingpot sa for siden:

jeg bruker spinat frossen i blokker. Bruker da 8 stk puter for å få 100 g (tror jeg, men dette varierer nok fra merke til merke...) Er så enkelt, da jeg ikke rekker å bruke opp frisk spinat før den blir dårlig, når jeg sitter her heeeelt alene.... hehe!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.