Kosebamsen sa for siden:
Ser mange etterlyser kebabdressing/hamburgerdressing.
Denne er laget for hånd og brukes av mange kebabsjapper i Oslo
Jeg fikk denne av en Pakistansk kompis som har drevet sjappe siden 80 tallet.
Husk at denne røra holder til minst 20 middager!
Jeg pleier helle den på en gammel ketsjup flaske eller noe lignende! Man bruker ikke mye av den av gangen.
Sukker er ikke nødvendig!
5 dl kefir
1 pose ekte majones
2 ss seterrømme
4 ss cayennepepper
2 ss hvitløkspulver
2 sjalottløk man moser sammen i bittesmå biter (foodprosessor)
4 skiver sylteagurk
1 ss av saften/vannet fra sylteagurk glasses (Kan sløyfes)
1-2 ss hel karve
Dette skal kjøres i 10 minutter i en foodprosessor. Og stå å tykkne i ca 20 minutter før det helles på flaske.
Om du vil ha hamburger dressing av dette tilsettes 2 ss usukkret tomatpure og 2 ts dill og litt søtstoff.
Prøv dere fram.
Kommer med mere!
Kosebamsen.