< Tilbake til oversikten

Kebabdressingen min

#1

Kosebamsen sa for siden:

Ser mange etterlyser kebabdressing/hamburgerdressing.

Denne er laget for hånd og brukes av mange kebabsjapper i Oslo
Jeg fikk denne av en Pakistansk kompis som har drevet sjappe siden 80 tallet.

Husk at denne røra holder til minst 20 middager!
Jeg pleier helle den på en gammel ketsjup flaske eller noe lignende! Man bruker ikke mye av den av gangen.

Sukker er ikke nødvendig!

5 dl kefir
1 pose ekte majones
2 ss seterrømme
4 ss cayennepepper
2 ss hvitløkspulver
2 sjalottløk man moser sammen i bittesmå biter (foodprosessor)
4 skiver sylteagurk
1 ss av saften/vannet fra sylteagurk glasses (Kan sløyfes)
1-2 ss hel karve

Dette skal kjøres i 10 minutter i en foodprosessor. Og stå å tykkne i ca 20 minutter før det helles på flaske.

Om du vil ha hamburger dressing av dette tilsettes 2 ss usukkret tomatpure og 2 ts dill og litt søtstoff.

Prøv dere fram.

Kommer med mere!

Kosebamsen.


#2

Photobscura sa for siden:

Ah! Jeg liker faktisk kebab-dressing godt, men er ikke fullt så begeistra for selve baben :p
Kopieres!


#3

Polleke sa for siden:

Takk for tips! Denne skal lagres!


#4

martine sa for siden:

å dette har jeg letet etter... mmm....


#5

Supramundane sa for siden:

Hvordan går denne sammen med ketolyse? Er det noen som har regnet på karbene?


#6

ples sa for siden:

Den var helt nydelig!!:D
Takk!!!:)


#7

linams sa for siden:

På rema har de en kebabdressing med 0,7 gram karbo per 100gram. Denne må da være grei å spise? God var den i allefall:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.