< Tilbake til oversikten

Kan noen hjelpe meg med soyabrødet på ketolyse videokurset?

#1

Janis sa for siden:

riktig forum?

Vææær såå snill :D

Torkil sier oppskriften står i boken, men ikke i min. På boken min står det ny, revidert utgave...så kanskje det har kommet enda en til?

Er en oppskrift der, men den stemmer ikke med ingrediensene til brødet på kurset.

Det jeg er ute etter er mengden av linfrø, sesamfrø, kruskakli og solsikkekjerner.

Vil bake brød, nååå :)



#3

Janis sa for siden:

Jaa :stortsmil:

Tusen takk:D


#4

Janis sa for siden:

Klarte faktisk å få brødet perfekt på første forsøk.
Men når det gjelder salt. Det glemte jeg.
Hvilken type salt skal brukes?


#5

Photobscura sa for siden:

Mineralsalt er jo det beste :)


#6

Janis sa for siden:

Et sp, til. Holdbarheten på brødet? Har ikke fryst det ned. Skulle gjort det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.