For et par dager siden begynte jeg på en ganske streng (syns jeg selv) diett grunnet allergier/intoleranser/ubalanse i kroppen hvor jeg skal holde meg unna bla. melk, egg, gluten (og helst korn), poteter etc., sukker og gjær. Dette er en ekstrem omlegging av kostholdet mitt og jeg aner ikke hvor mye fett og proteiner jeg skal få i meg.
Jeg er kjempemotivert, har ikke følt meg så bra på mange år (!!), men i går var jeg fryktelig svimmel. Prøvde å spise litt nøtter for å få i meg mere fett men det hjalp ikke.
Skal det være sånn, eller får jeg i meg for lite av et eller annet? Og er det noen som kan forklare meg dette med at man ikke skal være sulten eller hoppe over måltider?
Aner ikke om jeg er i ketose, jeg spiser jo masse grønnsaker + bær og litt frukt. Men jeg begynte jo såvidt med 2 måltider på tirsdag og onsdag, og så fra fullt i går, og det tar vel lengre tid enn det å komme i ketose?
Da har jeg ringt Balderklinikken, og det er visst ikke uvanlig å bli svimmel. Hun sa det er fordi det er så store omstillinger for kroppen og at det bør gi seg i løpet av en 4 dagers tid.
Tusen takk for svar Gerd!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.