bambi87 sa for siden:
Det er så enkelt å lage det, og utrolig godt:) Det er en rett av CF, løk, kyllingfilet og Samba Oelek:
- Man skjærer 400 gram kyllingfilet i strimler og steker det i smør til det blir gylden.
- Så skjærer man 2 løk i biter og steker det det med kyllingfilet til løken blir myk og gylden.
- Så heller man da over 1,5 - 2 boks CF over kyllingfilen og løken og 2 TS Samba Oelek ( man får kjøpt det på Meny, Ica og Mega bl.a ) og lar det små koke i ca 10 minutter og etter det så tar man pannen av platen og la det godgjøre seg ifra 15-20 min:)
- Så finner man en ildfastform og smører den med smør, og legger Encheladaen der og drysser på med ost og la det smelte i ovnen ( varme stekeovnen på ca 200 grader ).
Det er godt med salat og Tzatsiki ved siden av. Jeg lager Tzatsikien av:
En boks med seterrømme, 5 hvitløksbåter, en SS med kaldpresset oliven olje,en TS med balsamico eddik og en skrelt agurk som er raspet:)
Ellers så er det godt med hvitløksdressing ( en boks med seterrømme, 5 hvitløksbåter og en SS kaldpresset olje ) :)
Bon apetitt!!!:heia: