< Tilbake til oversikten

Skaldemann-kaker? O yea!

#1

Kosebamsen sa for siden:

Da har jeg laget 5 av mine 10 kilo med 75% fett deig (Kjøpt ferdig malt på Ica Maxi Strømmen)

Jeg blandet 1 kilo kjøttdeig inn slik at det får en viss "kjøttkake" konsistens

I tillegg til selve deigen er det tilsatt:

10 egg

en god klype salt 3-4 ss?
en god klype pepper 3-4 ss?
Karri 2-3 ss
noe malt ingefær
noe muskat

Jeg laget store "tennisballer" som jeg fyllte med revet Port salut
1 pakke til hele deigen ble brukt

Her er noen bilder:

dump.no/files/9254b841a3a2/IMG_0894.JPG

dump.no/files/9254b841a3a2/IMG_0895.JPG

dump.no/files/9254b841a3a2/IMG_0896.JPG

dump.no/files/9254b841a3a2/IMG_0899.JPG


#2

Areola sa for siden:

Åj. Nam. Hvordan smakte de da?


#3

Kosebamsen sa for siden:

Smaken ble bra den. Ikke som "mors" kjøttkaker da det mangler en haug med potetmel etc etc

Men ikke så værst. Jeg pleier å bruke ost for å heve smaken.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.