< Tilbake til oversikten

Paprika - 4,6 eller 5,2 karb?

#1

Ella-A sa for siden:

Har alltid regnet 4,6 karb, da det er det som står på matvareguiden.no, men så er det lenge siden jeg har spist det og har glemt hvor mye som er i paprika, og da slo jeg opp i boka, og der sto det 5,2 karb? :eek:


#2

Carisma sa for siden:

Det kommer kanskje an på hvor og når den er høstet? Grønn paprika inneholder forøvrig færrest karber.


#3

Ella-A sa for siden:

jepp vet, men bruker såpass lite at det ikke utgjør mye da, men uansett, det er jo greit å vite. Samme med agurk, står 1,5 i boka men på matvareguiden står det 1,2..Hva er riktig?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.