Ella-A sa for siden:
Har alltid regnet 4,6 karb, da det er det som står på matvareguiden.no, men så er det lenge siden jeg har spist det og har glemt hvor mye som er i paprika, og da slo jeg opp i boka, og der sto det 5,2 karb? :eek:
Ella-A sa for siden:
Har alltid regnet 4,6 karb, da det er det som står på matvareguiden.no, men så er det lenge siden jeg har spist det og har glemt hvor mye som er i paprika, og da slo jeg opp i boka, og der sto det 5,2 karb? :eek:
Carisma sa for siden:
Det kommer kanskje an på hvor og når den er høstet? Grønn paprika inneholder forøvrig færrest karber.
Ella-A sa for siden:
jepp vet, men bruker såpass lite at det ikke utgjør mye da, men uansett, det er jo greit å vite. Samme med agurk, står 1,5 i boka men på matvareguiden står det 1,2..Hva er riktig?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.