< Tilbake til oversikten

Gryterett/"Risotto"

#1

Gerd sa for siden:

Man trenger:

Kjøtt i terninger
Sjampinjong i skiver
Strimlet løk
Paprikabiter
(Her kan man bruke de grønnsaker man liker)

Stek ønsket mengde kjøtt (jeg brukte oksekjøtt) i biter
Krydre med ønsket krydder (jeg brukte grillkrydder)

Ha så i de andre grønnsakene og stek til det er mørt.

Lag jukseris:

Smelt smør i en stekepanne, ha i ønsket mengde raspa blomkål.
Stek på sterk varme til blomkålrisen er godt innsmurt med smør, og blank.

Bland kjøttgryte og jukseris sammen rett før servering.
[font=Times New Roman][/font]
Serveres gjerne med en god salat attåt.
Spis og nyt :D

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1483&amp;albumid=130&amp;dl=1245421020&amp;thumb=1[/img]


#2

Nannah sa for siden:

Dette er sikkert godt...men risotto?
Ris,vin,smør og parmesan? Skjønte ikke den jeg da :p


#3

Gerd sa for siden:

Endra overskrifta litt jeg ;)

Eneste risottoen jeg er kjent med er jo den fra Toro.... :o

Og når jeg søkte risotto på wikipedia kom bl.anna dette opp:


#4

Nannah sa for siden:

AHA! lol :D
Det forklarer jo saken hihi ...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.