< Tilbake til oversikten

Rabarbara

#1

Vibekebra sa for siden:

Eg har hagen full av rabarbra og har lyst å bruke den...

Noen som har tips til ka eg kan lage i ketolyseånd?


#2

Carisma sa for siden:

Jeg laget rabarbra suppe. Byttet ut sukkeret med splenda.


#3

storemor sa for siden:

Om du baker brød erstatninger, kanskje du kunne laget syltetøy av noe. Med splenda el som søtning?


#4

Skippy sa for siden:

Jeg har laget rabarbra suppe, grøt, kompott med splenda og JBK som tykningsmiddel. Når jeg koker det ser det litt ugjennomsiktig ut med det første etter at JBK'en er kommet i, men det endrer seg etter noen minutters koking. Så derfor har jeg i JBK litt tidligere enn jeg ville hatt i potetmel som jeg brukte før. Synes JBK kan bli litt "slimete" i sauser og sånt, men i rabarbra supper osv blir det helt fint.


#5

Carisma sa for siden:

Jeg har desverre ikke samme erfaring. I tillegg så kjenner jeg bismaken veldig godt. Måtte kaste første ladning med suppe jeg lagde :nei: Men jeg brukte littpotetmel, det ble uansett så lite et det blir mindre enn noen få gram pr porsjon.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.