< Tilbake til oversikten

Fiberrik

#1

Kanutten sa for siden:

Jeg skal jo flytte i neste uke og ser ikke for meg at jeg skal få tid til å bake mitt brød i tillegg til de andres brød. Derfor har jeg de siste ukene kuttet ut mitt brød og heller begynt å spise Fiberrik. Hver sponplate er på 3.1 karber. Jeg spiser 2 skiver til frokost med kokt egg og majones på, samt 3 plater til lunsj med ymse greier på (stekt kylling, tunfisk, makrell i tomat, eggesalat med bacon og skinke, ost, røykalaks etc etc.) og salat til. "Problemet" mitt er da at jeg er mett resten av dagen! Jeg klarer ikke spise middag, men det hender av og til at jeg freser litt ost til kveld. :o

KAN jeg regne med at kroppen ER fornøyd siden jeg ikke kjenner verken sultfølelse eller overhodet lyst på mat?? Jeg føler meg bare mett; fibrene sveller jo ut i vann og bruker laaang tid gjennom kroppen.... :p

Jeg tar alle klysetabbisene mine og vekta har faktisk begynt å gå nedover etter at jeg begynte med Fiberrik. Hadde vært meget praktisk for meg om dette var greitt nok, for det er mye som skjer for tiden og jeg har liksom ikke tid til de store matlagingsorgiene. :rolleyes:


#2

supha sa for siden:

Jeg sier bare, spis til du er mett. Hvis du blir mett på Fiberrik så er det vel ikke vits å tvinge i seg mat. Men pøs på med proteiner og grønnsaker på skivene, så har du liksom gardert deg.


#3

roo0sa sa for siden:

Dette funker bra for meg også. Er så lite oppfinnsom om morgenen, og har ikke all verdens tid til å lage meg noe lavkarbo mat. Men med Fiberrik får jeg spist en frokost jeg blir mett av, og med mye godt pålegg!

På pakningen står det 2,7 karbohydrater per skive og 2,2 kostfiber :)

Flere som har prøvd dette? Eller evt. innspill?


#4

Augustina sa for siden:

Heeeeldig du er, jeg er maks mett i 4 timer på 2 stykker. Spiser til lunsj med gräddost og smør på én og kalverull og majones på den andre. Er ikke sjenert med pålegget og det er fett nok, men lell. Jeg går faktisk rundt og drømmer om at det skal skje meg også: at jeg blir mett halve dagen og ikke tenker et sekund på mat ;)

Hilsen et matvrak, hihi.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.