< Tilbake til oversikten

Brun saus til det meste!

#1

Karin sa for siden:

Denne er grei og god!

1/2 l kaldt vann
1/2 -1 ts Johannesbrødkjernemel (piskes inn med visp)

Dette er saus med tykning. Så skal man ha i smak og farge.

Litt soyasaus
Litt worcestershiresaus
Litt buljongpulver
Muligens litt salt (tilpasses buljongen - pass på smaken!)
Litt pepper
Litt sukkerkulør
Kanskje 1/2 ts HP-saus (men her er det karber - skjønt det blir ikke mye per sausporsjon da!)

Så tilpasser man resten til hva man skal ha sausen til.

Til svinestek:

Litt sennep
En liten aning karry

Til oksekjøtt:

Paprika
Litt sukkerfri ketsjup/en teskje tomatpuré

Ellers må man bare gjøre sin egen greie her!

Men familien syns denne funker greit!

Skal bare kokes opp, så er den ferdig. Visp godt.

Kan selvsagt ha i fløte, rømme, creme fraiche el. l.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.