Karin sa for siden:
Denne er grei og god!
1/2 l kaldt vann
1/2 -1 ts Johannesbrødkjernemel (piskes inn med visp)
Dette er saus med tykning. Så skal man ha i smak og farge.
Litt soyasaus
Litt worcestershiresaus
Litt buljongpulver
Muligens litt salt (tilpasses buljongen - pass på smaken!)
Litt pepper
Litt sukkerkulør
Kanskje 1/2 ts HP-saus (men her er det karber - skjønt det blir ikke mye per sausporsjon da!)
Så tilpasser man resten til hva man skal ha sausen til.
Til svinestek:
Litt sennep
En liten aning karry
Til oksekjøtt:
Paprika
Litt sukkerfri ketsjup/en teskje tomatpuré
Ellers må man bare gjøre sin egen greie her!
Men familien syns denne funker greit!
Skal bare kokes opp, så er den ferdig. Visp godt.
Kan selvsagt ha i fløte, rømme, creme fraiche el. l.