I dag oppdaget jeg at rema hadde fått inn noen sjokolader uten tilsatt sukker. :) Vet ikke om de er nye, men jeg har i hvertfall ikke sett dem før i dag.
De hadde 3 forskjellige typer, alle heter Sukkerfritt:
Mørk sjokolade 75g: karb:50g (hvorav sukkeralkoholer: 48g) Dvs. kun 1,5 g karb pr plate.
Hvit sjokolade 75g: karb:59g (hvorav sukkeralkoholer 50g) Dvs. kun 6,75 g karb pr plate.
Mandelsjokolade 75g: karb:50g (hvorav sukkeralkoholer 43g) Dvs. kun 5, 25 g karb pr plate.
De kostet 21 kroner pr plate. Dette var fantastisk nyhet for meg som elsker hvit sjokolade og som ofte handler på rema. Greit å slippe å kjøre til helsekosten.:) Jeg smakte den hvite sjokoladen nå og den var helt nydelig!
Jeg syns heller ikke sukkerfritt-sjokoladene er noe gode, veldig søte, bare. Men de fra Cavalier er kjempegode!!!
Hm. tror jeg må være immun mot de her søtningsstoffene, reagerer ikke noe på dem. Spiste en hel pose sukkerfri Lakris søta med Maltitol (eller hva det heter, maltiol, kanskje), og tenkte at dette kan vel ikke gå bra. Ingen reaksjon...og det er jeg vel egentlig ganske glad for;)
Jeg liker den mørke. Jeg liker den veldig godt. Jeg foretrekker den faktisk foran vanlig sjokolade. Men på helsekosten her har de fått hyllevis med sukkerfri godis, så nå kommer det til å ta en tid før jeg har pløyd meg gjennom hylla der, med bare 1 godis pr helg, hehe.
Smelt sjokoladen i vannbad sammen med en spiseskje Cocosa.
Hell i isbitform, eller små konfektformer. Sett i kjøleskapet til de er stive. Spis. Gå på do. Spis mer. :D
Jeg smakte disse for flere år siden, husker jeg så dem på Rema i 2006. Jeg synes de er aldeles gruuusomme. Smaker søtt fett. Liker ikke så mange sukkerfrie sjokolader, men Anthon Berg sin er god, og Cloetta, som smaker ganske likt Berg sin.
Jeg tar en bit av den hvite sjokoladen sammen med en bil av antonberg(som er utgåt:() Det er kjempe godt og smaker som vanlig sjokolade:sikle:
Må bare anbefales!!
Har prøvd en sukkerfri sjokolade på rema 1000, men de viste seg å være søtet med Maltitol. Når jeg googler maltitol får jeg at det har nesten like høy GI som vanlig sukker :(
Noen får blodsukkerøkning av feks atkins-sjokolade, andre ikke. Det er individuelt hvordan man reagerer på maltitol - for min del er det ihvertfall slik at magen ikke liker det om det blir for mye for ofte :)
Spiste atkins decadence nesten hver dag på spisdegslank - og gikk ned i vekt.
Det er bra med maltiol i disse, ja. For min del går grensa på 1/2 plate. Det er jo fint da - en øvelse i begrensning rett og slett. Ellers lager jeg helst min egen sjokolade. :) Da bruker jeg sukrin, fos og yaconsirup som søtning. Ja, jeg vet at yaconsirup har en del karbohydrater, men i min kostholdsfilosofi så har jeg lov til litt. ;)
Skal sjekke butikkene! Enklere når man vet hva man ser etter ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.