< Tilbake til oversikten

Kyllingburger ...

#1

martine sa for siden:

Coop har tilbud på Kylligkjøtteig til en 10` å da kunne jeg ikke la vær... jeg bare måtte kjøpe noen pakker. på baksiden så star det en oppskrift på kylligburger - Perfekt som kald lunch, ha som niste på jobb etc med litt salat etc...

Så, jeg Må jo Fete disse litt opp, tenker ost, stekes i masse smør etc etc.. men i oppskriften står det Potetmel - hva bruker jeg istedet? jeg er ikke en perfekt kokk, så jeg er totalt blank... Johannesbrødkjernemel??


#2

Liv:) sa for siden:

Jeg bruker egg i hamburgere, vil tippe du egentlig ikke trenger å bytte ut potetmelet med noe, det er bare bindemiddel. Egg fungerer like greit.


#3

martine sa for siden:

Da gjør man det... bare fete de opp da, slik at det blir skikkelig Ketolyse mat...

Takk,


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.