< Tilbake til oversikten

Stevia

#1

mimmi 08 sa for siden:

:confused: er det noen som har brukt stevia og har erfaring med det. så ei oppskrift på sitronfromasj der det skulle være 5ss stevia på 3 egg, syntes det hørtes mye ut når den er 35 ganger søtere enn farin


#2

Liv sa for siden:

Trodde Stevia gikk på dråper jeg. :confused:


#3

Mistral sa for siden:

Det hørtes ekstremt mye (og kvalmt) ut, ja. Men jeg aner ikke hva normal mengde burde være...


#4

Sulphur sa for siden:

Det finnes mange typer og merker som inneholder stevia, med forskjellig blandingsforhold. Ut i fra det du sier her, vil jeg anta at de har blandet steviaen med en fyllmasse slik at det kan fungere som strøsukker. Har du link til oppskriften?

Hvis du hadde brukt så mye ren stevia, tror jeg du hadde fått en veldig ubehagelig overraskelse. Her ser du en konverteringstabell som gjelder den steviaen jeg har kjøpt. Som du ser skal det ikke mye til. www.friendlyshop.nu/media/Konverteringstabell.sv.pdf


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.